Сакам да си купам електричен тример за трева, или пак може и косачка.
Не ми се дава повеќе од 2000мкд. Имав еден зелен 1000че го купив и ми траеше едно 3-4 години.
Не ми треба којзнае какви, имам мала тревна површина 1м на 6м, ќе ми врши работа. 
Него видов каталог на Bricolage има еден 2100мкд кошта, како е со квалитет таму? Неам одено никогаш.
https://issuu.com/e-katalog.mk/docs/bricolage_k3_17_e-katalog
Или да ми препорачате некој што имал, паталец, м? 
Сам себе да си одговорам.

Се подновив со нов тример за трева.
Разгледав што имаат на понуда во Купи алат, и ми се виде убава понуда еден Extol 350w за 2200мкд и бидејќи им бил последен останат можело за 2000мкд на рамно. Арно ама, викам да разгледам и други понуди, па бев до Mr.Bricolage, прв пат влегувам таму и изненаден сум од што све има. Видов различни тримери кинески некои за 1200мкд до кај 2000мкд. Ништо од бизнисот, сепак Extol-от ќе биде. Арно ама забележав и Bosch настрана и видов акција од 2600 на 1950мкд, со две години гаранција. И го купив.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Technical key data:
Bosch ART 23 SL
Motor power 280 W
Cutting diameter (line) 23 cm
Cutting system Line spool
Weight 1,7 kg
Ќе да е мејд ин чајна ова чудово, почна многу да грее во последно време и доста ослабна со сила, приметив дека е и доста бучен за разлика од првите два-три пати кога косев со него.
Викам марка е, би требало да е добар арно ама бош испадна.

Го расклопив и капнав машинско уље на лагерите како запечени да беа, мислев ќе се среди ама пак грее моторот.
За тие пари, тоа е... ова чисто како за информација на некого да му послужи.