Автор Тема: Што си купивте / сакате да си купите  (Прочитано 2303611 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9230
Одг: Што си купивте / сакате да си купите
« Одговори #5250 на: 14 Јануари 2017, 15:25:39 pm »
Мартин, имаш ли некаде на интернет закачено видеа снимени со камерава?

Одамна ја меркам, ама цело време имам некоја одбивност безпредметна кон неа, и сеуште не сум се одлучил да ја купам.

Како си ти задоволен од камерата?

Дуле е релативно тазе и нова му е камерата, затоа те прашувам тебе.

Фала.

Значи Камерата за HD Видео записи е топ, значи за таа пара абе ѕвер

за слики така така, значи не лоша ама не е ни најдобра ама видео топ, летово на одмор партали скокање од карпи под вода надвода на точак топ

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5315
  • Пиши лаже
« Одговори #5251 на: 14 Јануари 2017, 17:44:44 pm »
Што е ова?
Обичен прекинувач за светло, само на допир. Керамички е и осветлен е со црвено за полесно наоѓање во темно. Утре преку ден ке ја монтирам, ке пуштам слика на ѕид.
@Boshe, @Bojanj и останатите што сте купиле Xiaomi Yi камера: дали случајно чепкавте по софтверот на камерата? Најдов некои кастм софтвери што го подобруваат битрејтот на видеото, ама следејќи го упатството за инсталирање не ми успева некако.
Јас не сум чепкал, немам потреба од кастум фирмвер а искрено немаѓ ни читано што е сменето.

Z25L е мојата.

Инаку со што да ја полнам камерава? Може со адаптер од телефон 1А, 5V или преку усб да ја полнам? И ако не те мрзи пушти ми линкови ако имаш нарачувано додатоци од интернет. Фала однапред :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Јас ја полнам со полначот од редми во, 5в/2а. Можеш до било кој, секако е 1010мах батеријата.
Koga imate bajagi sliki na kartica dali preku wifi se slucuva sa ne vi gi otvara slikite da stojat kako ikoni? Probav so razno razni kartici ama problemot seuste go imam... Dali mozebi da probam so custom firmware opraeno e nesto vakvo vo niv?

Sent from my COOLPAD 8297W using Tapatalk
Да, го имам истиот проблем и јас. Особено ако имаш видеа знае да ги чита тамбнејлс от потешко. Мислам дека е познат проблем со вифи то кај ји то. Знае да се изгуби на моменти, па да продолжи после 5,10 секунди.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk.

Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Auto Car Care

• Редовен
  • Пораки: 1673
  • Mafra.Menzerna.Gyeon
« Одговори #5252 на: 14 Јануари 2017, 18:43:45 pm »
од e bay адаптер за AUX излез на фабричко радио.Звукот од мобилен и на Youtube е феноменален.Интересно е што останативе патници може филм да си гледаат додека возам а звукот е како во кино.Таблетот го ставам внучињата си гледаат цртани филмови додека патуваме и се радуваат дека звукот доаѓа од секаде у кола.Супер работа.го добив на поклон од  Dzo наш член.
« Последно менување: 15 Јануари 2017, 09:57:16 am Auto Car Care »

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3869
« Одговори #5253 на: 15 Јануари 2017, 11:08:14 am »
http://www.gadget.mk/proizvodi/smartwatch
Ekipo koristel do sega nekoj od vas smartwatch, i dali funkcioniraat bas kako sto e opisano na linkot pogore ;D

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3035
  • Слобода или смрт
« Одговори #5254 на: 15 Јануари 2017, 11:27:08 am »
Некој да продава или знае кај може да се купи шах  со фигури? По можност југословенско потекло.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
« Одговори #5255 на: 15 Јануари 2017, 12:04:49 pm »
Дечки, има акција у најава за наредна недела у Лидл (Германија) за DIY ствари, алати, бургии, шрафилици итн итн.
Доколку е некој заинтересиран, нека провери во Лидл Грција или Бугарија, дали ја има истата акција, ако му се исплати да отиде, да си испазари.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5205
« Одговори #5256 на: 15 Јануари 2017, 12:09:59 pm »
германскиот со овие тука благе везе немаат, различни се акциите :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #5257 на: 15 Јануари 2017, 12:35:49 pm »
Појма неам, затоа викам да се провери прво :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6220
« Одговори #5258 на: 15 Јануари 2017, 13:28:21 pm »
Веле да не знаеш како оди онлајн нарачкиве од лидл во Германија.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #5259 на: 15 Јануари 2017, 13:44:19 pm »
Не знам, не сум нарачувал, ама осим што се плаќа паушална поштарина 4.95 евра, друго инфо неам. Не сум нарачувал онлајн од Лидл.

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5315
  • Пиши лаже
« Одговори #5260 на: 15 Јануари 2017, 16:28:52 pm »
Еве кој бараше слика од свичот на ливоло.
Вклучено светло.

Исклучено

Одлично стои на ѕид, али имам проблем малку со монтирање со дупката за разводната кутија. Треба да бушам дупчиња до крајот па да стегам со гипс. Моментално така е само, не е прицврстено.
Осветлувањето е слабо али сосема доволно за да го лоцираш во темница.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk.
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5934
« Одговори #5261 на: 15 Јануари 2017, 16:57:24 pm »
Дечки, има акција у најава за наредна недела у Лидл (Германија) за DIY ствари, алати, бургии, шрафилици итн итн.
Доколку е некој заинтересиран, нека провери во Лидл Грција или Бугарија, дали ја има истата акција, ако му се исплати да отиде, да си испазари.
Веле од кој датум е акцијата, блиску ми е од Битола до Лерин да скокнам да видам можи ќе се најде нешто :)
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #5262 на: 15 Јануари 2017, 17:51:38 pm »
Од 16.01 е за алати и чуда, од 19.01 има за канцелариски ствари.
Пак да напоменам дека ова е за Лидл во Германија. Претходно некој спомна дека акциите не се исти, така да, провери си пред да одиш.

Отсутен Alex.mkd

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 159
« Одговори #5263 на: 15 Јануари 2017, 19:20:36 pm »

Отсутен JR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 966
    • nobrain.dk
« Одговори #5264 на: 15 Јануари 2017, 20:55:56 pm »
@boshe jas gi imam istite od livilo ama beli veke 2 ipol godini muka nemaat.. a da problem imav so kutijata ama so gips ke go pricvrstis od strana :) bravo bas super izbor.. da te prasam od kaj gi zema.. gi donesoa i vo makedonija??

Sent from my iPhone using Tapatalk
You need people like me. You need people like me so you can point your fuckin' fingers and say, "That's the bad guy."