Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: 386ka на 02 Декември 2015, 03:08:33 amШто не си направиш спањак или блитва со ориз? + јајца ако смееш и јади со кисело млеко. Да видиме дали нема да се најадеш. ПС, ми се пријаде сеа ова. Ах. спанаќ... е тоа ке биде за денес.. кисело млеко смеам, а таа комбинација спанаќ+ к. млеко ми е добитна комбинација за вкус... изгледа и ке помине цело срање.. петок уште едно снимање, и можно е се да се смирило и да си се вратам у нормала... ке идам у кафана и ке наплатам за целата мука од 2 недели како и да е, фала на идеја... женоооооооо... спанаќ турај.....
Што не си направиш спањак или блитва со ориз? + јајца ако смееш и јади со кисело млеко. Да видиме дали нема да се најадеш. ПС, ми се пријаде сеа ова. Ах.
Sakam da kupam wireless Bluetooth zvucnik od aliexpress,onie sto se pomali. Predlozete nekoj tip ako imate kupeno vakvo nesto, da kupam sto podobar....
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Si kupiv wireless charger za Samsung Galaxy S6 dosta jaka rabota e
Da go zagreva premnogu i mnogu pobavno se polni telefonot i mene me faka strav da ne go rasipam telefonot iskreno ovaa tie djabe frleni pari o toa 39€