Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Не бев во план да се купува ама бидна ете.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ова е со 5+Р брзини,не можев да најдам со 6 брзини а менувачот да не им бучи или според Митревски МЕЛЕ.Две со 6 брзини видов ама менувачот како што кажав им мелеше.Ова ми беше најсочувано како надворешно така и внатрешно а и според Митревски менувач,ламела и мотор во одлична состојба.Доста моќен мотор и доста комфорна вожња.
Јајца не знајте да сварите бе? И за тоа ви ги земаат парите? Ај чао.
2 месеци не сум запалил цигара.... Останаа пари за (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Цитат: vele85 на 06 Април 2019, 18:02:48 pm2 месеци не сум запалил цигара.... Останаа пари за (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my WAS-LX1 using TapatalkСупер изгледаат. Со здравје да ги носиш. Ме бендисуваат и мене, колку динари и од каде?
2 месеци не сум запалил цигара.... Останаа пари Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Тие од икеа не се дрвени. Пластични се. Кај нас види во Хубо, Бриколаж, Меркур. Можно е да има.Иначе скапи се. Јас ги гледав, не се исплати, за тие пари ќе си ставам скапи плочки.