Автор Тема: Што си купивте / сакате да си купите  (Прочитано 2900683 пати)

Отсутен deko4ever

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 96
  • сите имаме право на свое мислење 1,9тди ЗАКОН
Одг: Што си купивте / сакате да си купите
« Одговори #7950 на: 04 Ноември 2018, 12:17:33 pm »
Mi isbrisale kaj so pisav deka sum kaj bratmu vo germanija potocno vo ofenbak kaj so je on na rabota kakao fasader i vecer ke odime za nego da gledame sporcki golf on saka da go kupi a sakam i ja ke ma tamu kavgi vecer lele lele ako go kupqm ke ima startovi on e 14 ama e sporcki so spojleri so se i imal filter za plus konji nas e covekot sto go prodava od kicevo e edvaj cekam vecer da dojde bate da se vrati od rabota sliki ke stavam obavezno!!! Pozz

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6090
« Одговори #7951 на: 04 Ноември 2018, 12:26:42 pm »
Mi isbrisale kaj so pisav deka sum kaj bratmu vo germanija potocno vo ofenbak kaj so je on na rabota kakao fasader i vecer ke odime za nego da gledame sporcki golf on saka da go kupi a sakam i ja ke ma tamu kavgi vecer lele lele ako go kupqm ke ima startovi on e 14 ama e sporcki so spojleri so se i imal filter za plus konji nas e covekot sto go prodava od kicevo e edvaj cekam vecer da dojde bate da se vrati od rabota sliki ke stavam obavezno!!! Pozz
Кој е од Ofenbach ,јас таму бев 8 месеца сите ги знам 😂

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Отсутен deko4ever

• Јуниор
  • **
« Одговори #7952 на: 04 Ноември 2018, 17:28:51 pm »
Sega so bratof ke se zakolefne okolu golfot mu vikam jas zima j ja be brat ne znaes so ke bide site vo tebe ke gledaat zimaj ja i ke mu recam na tato da mi ja kupi ot tebe ama bratmi ne ja saka oti bila malku koni a ja mu vikam deka ubavo muka kolata i deka je mnogu sporcka on mi dozvoli da ja slikam mnogu je ubava i ima neonki i veke pocna da se stemnuva ne mi dava tablicite sa gi atavam da ne ja kupi nekoj drug oti vakov golf ne se naoga lesno jas ne sakam da go ispustime oti e mnogu ubav i sporski!!! Kazete i vie sto mislite ama bez lubomora ke ve molam!!! Pozz

go imate mojot respekt GOLFOT go sakam site drugi gi pocituvam da se druzime i da ne se vregame!!! pozz

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 2190
« Одговори #7953 на: 04 Ноември 2018, 17:51:37 pm »
што коњи е спорташов од голф ова може да се увезе, еуро 4 ли е?

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6641
« Одговори #7954 на: 04 Ноември 2018, 17:55:27 pm »
Sega so bratof ke se zakolefne okolu golfot mu vikam jas zima j ja be brat ne znaes so ke bide site vo tebe ke gledaat zimaj ja i ke mu recam na tato da mi ja kupi ot tebe ama bratmi ne ja saka oti bila malku koni a ja mu vikam deka ubavo muka kolata i deka je mnogu sporcka on mi dozvoli da ja slikam mnogu je ubava i ima neonki i veke pocna da se stemnuva ne mi dava tablicite sa gi atavam da ne ja kupi nekoj drug oti vakov golf ne se naoga lesno jas ne sakam da go ispustime oti e mnogu ubav i sporski!!! Kazete i vie sto mislite ama bez lubomora ke ve molam!!! Pozz(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

go imate mojot respekt GOLFOT go sakam site drugi gi pocituvam da se druzime i da ne se vregame!!! pozz
Што мотор е другар? Ми се допаѓа колата!

Отсутен deko4ever

• Јуниор
  • **
« Одговори #7955 на: 04 Ноември 2018, 18:03:36 pm »
Golfot je 14 75kona ama gazdata stavil filter plus koni daval i nekoi raboti pravel i mene vo srceto mi ostana covekot e od kicevo i on je u germanija nema da ja prefrlame kolata ako si ide bratmi ke ja vozi na bugaraki ja mu vikam i tedei e tedei ama ova e avjon neznam sto ke bide do utre ne se znae nisto nema da spijam cela vecer aega ke si zamisluvam ko ke pojdam dole glaven ke bidam ako mi go kupat mene!!! Pozz

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55339
  • Махер
« Одговори #7956 на: 04 Ноември 2018, 19:03:12 pm »
Koni amortizeri davaat davaat najmnogu koni.
Filter dava 15 koni i 75 od fabrika toa se 90 koni. Ako ima i izduv moze uste nekoi koni da ima. Nakaj 100 koni sigurno e.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1296
« Одговори #7957 на: 04 Ноември 2018, 19:06:21 pm »
@deko4ever zemajgo ne semisli jas rabotan so konpjuteri tuka vo minxen sum moentalno, mozan da ti go cipiram golfoto da ti bide 115 koni pozz

Отсутен deko4ever

• Јуниор
  • **
« Одговори #7958 на: 04 Ноември 2018, 19:11:53 pm »
Dai mi broi da ti se javam sakam da te prasame so bate za cena samo da ne ispadnes nekoi lazgo oti bemas realno ime tuka ostavi mi broi vo porka ke ti zvoni bratot!!! Pozz

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #7959 на: 04 Ноември 2018, 21:03:46 pm »
Najdimi vakof plakam kesss, dolgo vreme baram tjuning golf ili koke ti projde kefot da ti go kupam odma da bidam glaven ijas, mnogu picinja se vrtat so ova kola da se ozenam vreme mije. Mnogu je sporcki i ubaf i prati slika so neonkite zapaleni ako moze da mu go pokazam na tate, ama on ke me tepa nogu gluposti ke pravam so ovoj ako muka kako sto vikas narod ke mi se smeje. Pozzzz

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17679
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #7960 на: 04 Ноември 2018, 21:05:52 pm »
Со цитат од Пол Вокер ;D

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6090
« Одговори #7961 на: 04 Ноември 2018, 21:35:23 pm »
Sega so bratof ke se zakolefne okolu golfot mu vikam jas zima j ja be brat ne znaes so ke bide site vo tebe ke gledaat zimaj ja i ke mu recam na tato da mi ja kupi ot tebe ama bratmi ne ja saka oti bila malku koni a ja mu vikam deka ubavo muka kolata i deka je mnogu sporcka on mi dozvoli da ja slikam mnogu je ubava i ima neonki i veke pocna da se stemnuva ne mi dava tablicite sa gi atavam da ne ja kupi nekoj drug oti vakov golf ne se naoga lesno jas ne sakam da go ispustime oti e mnogu ubav i sporski!!! Kazete i vie sto mislite ama bez lubomora ke ve molam!!! Pozz(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Soparibrat?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
« Одговори #7962 на: 04 Ноември 2018, 22:50:54 pm »
Off kje me terate da ja prodadam vectrata i da baram i ja golf 1.4 so 75ks nesto mi prorabotea hormonive za startovi i driftovi. Znam deka tate kje me kara ako go slajfuvam ama mi e kjef ete kje begam nekade podaleku da neme gleda. Daj pusti nekoe video od golfot i neonkite.

Отсутен МулевР

• Редовен
  • Пораки: 1403
  • Велешанче
« Одговори #7963 на: 04 Ноември 2018, 23:47:42 pm »
@BrziGonzalez druar ako sakas dai mi tvoe brojce vo inboks da te baram koga ke dojdes dole ako mozes dami go cipuvas kadetot na 100 koni. Pozz
« Последно менување: 05 Ноември 2018, 00:15:04 am МулевР »
Project car: Opel Kadett C
Daily 1: Opel Corsa E
Daily 2: Yugo Koral 1.1i

Отсутен deko4ever

• Јуниор
  • **
« Одговори #7964 на: 05 Ноември 2018, 08:29:24 am »
Golfot je 4750eur posledno oti mnogu e dadeno pari po nego. Ne pisuvam poveke samo ke citam zatoa sto dobif vo imboks poraka so zakana brziot glusec go pozdravuvam i cekam da mi pusti brojce ostanuvam vas clen i samo kje citam ako nekoj saka da mu pomognam so nesto ima imboks!!! Pozz