Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Си купив токмак 4.5кг.Имав но го дадов на пријател да се услужи и пријателот го загуби.Муабетот беше дека ќе ми најде ист таков и ќе ми го даде,еве после година и више ништо.Неколку пати сум имал потреба од токмак и јас барав и се молев по комшии и пријатели.Алат повеќе давање јок.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: AUDI на 23 Декември 2017, 12:56:17 pmСи купив токмак 4.5кг.Имав но го дадов на пријател да се услужи и пријателот го загуби.Муабетот беше дека ќе ми најде ист таков и ќе ми го даде,еве после година и више ништо.Неколку пати сум имал потреба од токмак и јас барав и се молев по комшии и пријатели.Алат повеќе давање јок.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Topmaster?
Таман за нова година си се почастив. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Само не на плин
Не оди на таква боца ова, не биди толкав шпараџија