Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Возев неколку 335i е90 и е92, дизелот сепак делува помоќно, особено на автопат. И звукот е подлабок со фабрички издув. Ама има поинтересни турбо бензин мотори од тој
Diesel power бајо мој, ми се врти у глава некоја е350 цди со амг пакет и да ги кинам турбо бензинчињата на аутопат.
Цитат: Molec на 24 Август 2018, 14:42:35 pmВозев неколку 335i е90 и е92, дизелот сепак делува помоќно, особено на автопат. И звукот е подлабок со фабрички издув. Ама има поинтересни турбо бензин мотори од тој Тоа е тој ТДИ синдром лепење за седиште комбиниран со дизелско режење во позадина, наместо глатко забрзување.
Diesel power бајо мој, ми се врти у глава некоја е350 цди со амг пакет и да ги кинам турбо бензинчињата на аутопат. Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
на угорница@Dodo да снима од напред
Цитат: marjanot на 24 Август 2018, 15:26:15 pmна угорница@Dodo да снима од напред (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Абе ја би ве снимал, ама ке ми треба некоја леќа со јак зум, голфот не се додржува, ке избега многу пред другите. Мора да се смисли убаво ова сценарио.
Цитат: Dodo на 24 Август 2018, 20:09:16 pmАбе ја би ве снимал, ама ке ми треба некоја леќа со јак зум, голфот не се додржува, ке избега многу пред другите. Мора да се смисли убаво ова сценарио.Од па кај ти сега Голф, не си спомнал дека имаш Голф!?