Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас нарачав од истиве сталаци од кај тој типот од Влае и абер нема да седне да ги направи. Уште ни цена ми нема кажано, не па да ги направи.
Малку височко ми изгледаат. Ама можи да се лажам. Треба подобра слика. Нека кажи СалеСк на која висина се. И дали висината е исто така поврзана со Лоба? Дали ако се повисоки подобро звучат или можи и ниско да се монтираат, па да ги гледаш одзгора ?
Weber?
Цитат: Dodo на 14 Мај 2018, 20:53:37 pmЈас нарачав од истиве сталаци од кај тој типот од Влае и абер нема да седне да ги направи. Уште ни цена ми нема кажано, не па да ги направи. Dodo, јас ке го барам, не се секирај ке ти заврши работа. Цитат: osmica8 на 14 Мај 2018, 20:06:34 pmМалку височко ми изгледаат. Ама можи да се лажам. Треба подобра слика. Нека кажи СалеСк на која висина се. И дали висината е исто така поврзана со Лоба? Дали ако се повисоки подобро звучат или можи и ниско да се монтираат, па да ги гледаш одзгора ?Што се однесува до висината, треба да видиш во живо. Сталките се по дефинирана висина и по стандардизирани димензии според големината, на самиот звучник. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)На сите останати благодарнос' за честитките.@Дибидус , @zlatkoa , @igor_xxxx
Цитат: SaleSk на 14 Мај 2018, 22:27:13 pmЦитат: Dodo на 14 Мај 2018, 20:53:37 pmЈас нарачав од истиве сталаци од кај тој типот од Влае и абер нема да седне да ги направи. Уште ни цена ми нема кажано, не па да ги направи. Dodo, јас ке го барам, не се секирај ке ти заврши работа. Цитат: osmica8 на 14 Мај 2018, 20:06:34 pmМалку височко ми изгледаат. Ама можи да се лажам. Треба подобра слика. Нека кажи СалеСк на која висина се. И дали висината е исто така поврзана со Лоба? Дали ако се повисоки подобро звучат или можи и ниско да се монтираат, па да ги гледаш одзгора ?Што се однесува до висината, треба да видиш во живо. Сталките се по дефинирана висина и по стандардизирани димензии според големината, на самиот звучник. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)На сите останати благодарнос' за честитките.@Дибидус , @zlatkoa , @igor_xxxx Ke te baram utre preku den da mi dades kontakt od covekot.Ke mi trebaat 2 za zadnite zvucnici, pretpostavuvam modelot na slikata kabelot moze da se protne niz cevkite.