Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: NeVeNR на 24 Октомври 2014, 11:28:42 amЦитат: velestrumf на 24 Октомври 2014, 11:10:28 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Me = happy +1 5s (користен од сестра ми една година), а притоа одбив да земам нов galaxy s5 при здрав разум Изгледа старееш и стануваш сенилен. И јас не можам да сфатам како тоа можеше да го направи.
Цитат: velestrumf на 24 Октомври 2014, 11:10:28 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Me = happy +1 5s (користен од сестра ми една година), а притоа одбив да земам нов galaxy s5 при здрав разум
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Me = happy
И таа толку ќе трае, и поминал мандатот.
Колку само не ги ставил нешто вакво на глава... )Цитат: Drive-r на 25 Октомври 2014, 02:09:24 amИ таа толку ќе трае, и поминал мандатот.Нова батерија ке си купам, не може да трае 5 минути таа.
Добро му стои упасирано.
Дечко нова батерија на стар модел не треба да значи дека батеријата ке држи колку што е и моделот стар. Уостало што го убедуваш човекот во нешто што поима немаш дали е така или не е.
Фрлајте ги батериите во кантата за батерии.