Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: tomaso на 05 Ноември 2015, 22:26:00 pmЦитат: Dodo на 04 Ноември 2015, 12:30:23 pmЦитат: Миле Џонтра на 04 Ноември 2015, 12:11:06 pmАјде, ќе се обидам да најдам. Имаш предлог каде би барал? На ИТ форумот не сум забележал дека некој се фали оти го има...Јас го имам бе Милентие, нешто не ти чини срчот Кулерот е прекрасен и претивок, ја не оверклокујем, али уживам во тишината. Еве ти дека се наоѓа за 3000 па дури и за 2500 што е грабеж такозвана пљачка!Ти ако го продаваш си ја сакам назад.Сеа да те надупам за водено ладење ако сакаш, еве пример моето да оди кај тебе со еден nf p12 се разбира а твоето назад кај мене.come to daddy Зашто по ѓаволите би го продавал? Совршенство е кулерот, грд е али совршен ке мора да си најдеш од друго место
Цитат: Dodo на 04 Ноември 2015, 12:30:23 pmЦитат: Миле Џонтра на 04 Ноември 2015, 12:11:06 pmАјде, ќе се обидам да најдам. Имаш предлог каде би барал? На ИТ форумот не сум забележал дека некој се фали оти го има...Јас го имам бе Милентие, нешто не ти чини срчот Кулерот е прекрасен и претивок, ја не оверклокујем, али уживам во тишината. Еве ти дека се наоѓа за 3000 па дури и за 2500 што е грабеж такозвана пљачка!Ти ако го продаваш си ја сакам назад.Сеа да те надупам за водено ладење ако сакаш, еве пример моето да оди кај тебе со еден nf p12 се разбира а твоето назад кај мене.come to daddy
Цитат: Миле Џонтра на 04 Ноември 2015, 12:11:06 pmАјде, ќе се обидам да најдам. Имаш предлог каде би барал? На ИТ форумот не сум забележал дека некој се фали оти го има...Јас го имам бе Милентие, нешто не ти чини срчот Кулерот е прекрасен и претивок, ја не оверклокујем, али уживам во тишината. Еве ти дека се наоѓа за 3000 па дури и за 2500 што е грабеж такозвана пљачка!
Ајде, ќе се обидам да најдам. Имаш предлог каде би барал? На ИТ форумот не сум забележал дека некој се фали оти го има...
Fanaga, шо сторе со курлето?