Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Сирото маче... Ампулата работи одлично. Што ќе ти е маче ако неможеш да го галиш.
Pomaga da ama koga ke i ja stais ampulata poarno ne ja cuvaj doma 2-3 dena zosto ke pocnat da skokaat krlezite od nea.
ја едно време тој прашак го турав у патики за да не ми смрдат нозете...ебате беља ебате...
Цитат: Deni на 08 Јуни 2015, 17:01:40 pmСирото маче... Ампулата работи одлично. Што ќе ти е маче ако неможеш да го галиш.Одлично, ќе пробам
Цитат: onak на 08 Јуни 2015, 23:28:29 pmја едно време тој прашак го турав у патики за да не ми смрдат нозете...ебате беља ебате... После долга и макотрпна битка, прашокот бил принуден да избега.
да.. печурки ми растеа меѓу прстите... и не само таму, туку и под мишка... си ги чував за пица.. а мамата, брзо растеа, па јадев пица еднаш неделно... ми фалат сега
да.. печурки ми растеа меѓу прстите... и не само таму, туку и под мишка... си ги чував за пица.. а мамата, брзо растеа, па јадев пица еднаш неделно... ми фалат сега миле.. мајтап е се ова иначе...
Не е спреј, прашок е, ко брашно, бело. Него ја и дома на некои места го ставам тој прашок од каде што се појавуваат мравки и ден два ми мириса од него, па еве не сум се отрул.
Еве еден fun fact, Дијазепамот не делува на куче ама делува на човек