Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Хах, ЗАКОН! Честитки, со здравје да се летатате и многу саати да си пројдете.Ја не се пријавувам за крукче, страв иам од висини од летања од такви ствари
Давам шлогиран дедо, или го менвам за друга недвижнина
Дечки сакам да купам машинка за бричење, дајте некој предлог за солидна машинка со достапна цена, да не е многу скапа...
Јас си пазарев слична Филипс и мислев дека ќе ми врши работа, ама постојат места, на пример под брада, каде што нема шанси да се избричам со машинка. Сега ми стои џабе дома.
Ова ми се глеа интересно, а и не е скапаhttp://www.ebay.com/itm/Rotary-4D-Rechargeable-Washable-Mens-Cordless-Electric-Shaver-Razor-Deluxe-New-/380935708145?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item58b1899df1Се мислам дали да ја нарачам...
Цитат: AUUU на 14 Април 2015, 15:51:49 pmЈас си пазарев слична Филипс и мислев дека ќе ми врши работа, ама постојат места, на пример под брада, каде што нема шанси да се избричам со машинка. Сега ми стои џабе дома.Нешто не правиш ко што треба. Јас имам дебело влакно и многу незгодна брада за бричење, па со машинка успевам секаде 100% да се избричам писта. Ко со нов жилет контра писта.Мојата филипс тера више седма година, батеријата се уште држи ко нова, ама на ножињата више почнуваат да им се познаваат годините. Треба да земам нова кај-и-да-е.
Eве јас се подновив пак:Aeroeast SILA - 450CMотор: Rotax 912 ULS - 100hpМаксимална брзина: 210km/hПлафон: 12000ftДолет: 1100kmСе на се авионче прва лига. А и накрцан со опрема. Ќе ми стигне точно на 1 мај, па кој нема план нека дојде, ќе има и обдукција на прасич.