Дали го користиш со онаа опцијата од @Deni со Light performance? Сега случајно ми налета додека чепкав и активирав, не приметувам никаква разлика при користење.
Апдејтирај до последен апдејт за Август и не се замарај недела дена, да се стабилизира батеријата со твоето користење, па дури тогаш анализирај како ќе се понаша со Standard/Light Performance.
Стави го на Basic Protection да полни до 100% првите 2-3 циклуси и после ако сакаш стај му Maximum Protection.
Честито и со здравје да се користи.
Беше на адаптив, го сменив на бејзик. Нека си остане така, не сакам да го гледам на 80%, од траумите од S6ката што држеше 2.5часа батерија кога беше нов сеуште не можам да се поправам

Ааа, честито нова маса за пинг-понг!
Once you go black... 
Ааа, честито нова маса за пинг-понг!
Веќе 4 месеци на мал телефон, истото можам да го кажам и јас. 
Со здравје да се користи докторе, топ апгрејд.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Фала фала 
Голем е ама е машина, нема ни една мана. Еве веќе 7ми месец кај што го користам, топ. Создравје да го користиш.
Фала ти! Дали го користиш со онаа опцијата од @Deni со Light performance? Сега случајно ми налета додека чепкав и активирав, не приметувам никаква разлика при користење.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Нема никаква разлика во користење, а батериајта добива 50% плус. Мене ми е вклучено од кога го купив. Нема логика да не е вклучено цело време.
Така ќе биде.
И јас го користам на Light Performance, доволно е брз и така.
Да, не осеќам апсолутно никаква разлика, и кај жена ми го наместив така, нема проблеми. Изгледа оти сум хеви јузер

Sent from my SM-S928B using Tapatalk