То е то не се компатибилни од кузнеј која причина...
Како и да е јас веќе купив. Се мислев за сони-то ама имаше само бели во Анхоч, и земав од Анкер Soundcore note 3i.
Сподели искусто кога ќе можеш.
И јас сум на иста мака како тебе од пред некоја недела.
земав телефон без 3.5мм па сега мора без жица да бидат
Пријатели користат/препорачуваат air buds но некако не ми се дава толку $€
Sent from my iPhone using Tapatalk
Зависи за која наменаа ти требаат. Јас иницијално ги земав за пешачење. Има 3 силиконски гумици со различни големини, вервам
на секој ќе му се погодат. Ги користам и на работа за состаноци е добар микрофонот.
Имаат и noise canceling шо според мене е ужасно лош поќе како е gimmick него feature. За да користиш кастом еквилајзер или да менваш контроли
треба да си најавен на апликација. Се полнат на type c така да тој кратиок кабел шо иди со нив е безкорисен. Кога да ги извадиш од футрола се
на 100% си се полнат кога не ги користиш.
Звукот ме разочара мене искрено и не очекував многу за слушалки од 50 евра. Немаат бас пренагалесн ниту пак се v-shaped, ама
се далеку од неутрални. Обоен е звукот и на моменти звучи како да нема бас. Ова можи да се среди до негде со еквилајзер ама
нема некоја разлика драстична да направи.
Дообив тука предлог за Сони ама немаше црни, така да одпаднаа тие. Можеби подобро би звучеле тие за нијанса.
Пак ќе спомнам битно е за која намена ги купваш и претходно на шо си слушал. Јас дома користам АКГ К702 така да сите други шо ги имам се разочарување во поглед на квалитет на звук.