Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: dreamson на 26 Ноември 2022, 21:44:21 pmСи купив Cube Reaction Hybrid Race 625 E-Bike(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Врв бицикл!Го порача тука или директ од Немачка?
Си купив Cube Reaction Hybrid Race 625 E-Bike(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
@ivanxh - Од каде се и колку $?
Ај и наваму ПП.
Цитат: Deni на 27 Ноември 2022, 21:03:45 pmАј и наваму ПП.Не се за тебе, не си ти перформер и комлимент магнет.
Ако имаш изгубено осет за мирис со коронава, ривјуа ќе гледаш...
Не сфаќам една работа. Како гледате ревјуа за парфеми? Ај кола, мотор, саат, монитор, звучник, слушалки, ама парфем?
Цитат: Carpathian Lord на 28 Ноември 2022, 10:08:10 amНе сфаќам една работа. Како гледате ревјуа за парфеми? Ај кола, мотор, саат, монитор, звучник, слушалки, ама парфем? Што е поразлично од ривју на слушалки? некој таму ти раскажува како он ги доживува слушалките/парфемот.
Цитат: Deni на 27 Ноември 2022, 21:03:45 pmАј и наваму ПП.Имаш.Цитат: AUUU на 27 Ноември 2022, 22:06:01 pmЦитат: Deni на 27 Ноември 2022, 21:03:45 pmАј и наваму ПП.Не се за тебе, не си ти перформер и комлимент магнет. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)