Автор Тема: Комедија, фото и видео  (Прочитано 354543 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34157
  • Таков е животот... јебига
Одг: Комедија, фото и видео
« Одговори #1260 на: 10 Јануари 2015, 12:37:18 pm »
Аман више и со тие примери. Секој твој пост е жив пример а ти примери ми бараш :)

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #1261 на: 10 Јануари 2015, 12:58:20 pm »
ајде сеа прстот на чело и размишљај: зашто не си во состојба ниту еден пример да дадеш? ако секој пост ми е таков - нема да ти биде никаков проблем. Сепак - ништо. Зошто?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34157
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #1262 на: 10 Јануари 2015, 13:02:49 pm »
Сепак - ништо. Зошто?
Затоа што ти си слеп противник на секаква „теорија на заговор“. Значи слеп. Кога ти се даваат примери ти не ги читаш или ги отфрлаш едноставно зошто не ти се допаѓаат. Да не те знаев подобро ќе мислев дека си некој бот, од оние на скајп што се појавуваат повремено демек се некои цури шо сакаат секс.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
« Одговори #1263 на: 10 Јануари 2015, 13:17:13 pm »

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5203
  • Пиши лаже
« Одговори #1264 на: 10 Јануари 2015, 13:28:27 pm »
Хаххаа, статива... :D
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #1265 на: 10 Јануари 2015, 14:06:56 pm »
ајде сеа прстот на чело и размишљај: зашто не си во состојба ниту еден пример да дадеш? ако секој пост ми е таков - нема да ти биде никаков проблем. Сепак - ништо. Зошто?
а ти да го туриш прстот на чело и да размислиш за тоа што 100 души ти кажуваат за твојот иритирачки и пред се негирачки начин на комуникација?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?
« Одговори #1266 на: 10 Јануари 2015, 14:07:01 pm »
Затоа што ти си слеп противник на секаква „теорија на заговор“. Значи слеп.

не е точно. јас не сум противник на сите теории на заговор, туку против некои теории на заговор.

...што нема врска со она што те прашав, а тоа беше да дадеш пример кај сум изнел неточен факт. Помогни ми да препознам кај сум грешел.

а ти да го туриш прстот на чело и да размислиш за тоа што 100 души ти кажуваат за твојот иритирачки и пред се негирачки начин на комуникација?

Нема да ти се бендиса одговорот на прашањето „зошто 100 души ги иритира она што го пишува филип“, веруј.

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5299
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
« Одговори #1267 на: 10 Јануари 2015, 14:36:49 pm »
Хаха, муабетов навистина одговара за на тема комедија. Глеј филипв, наспроти твоите убедувања за твојата величенственост, недостижна интелегенција и ненадмината едукација... Реалноста е дека си прилично ограничено, игнорантно и иритирачко човече кое дискусиите редовно ги сведува на демагогија и адвокатски дрвења и цитирање на разни веб текстови.

Тука морам да направам споредба со мене, пошто и мене некогаш ароганцијата не ми е страна а добро го знам и чуството на филмот „сам против сите„. Но тоа што јас го имам научено, а ти си далеку од истото, е фактот колку многу сите ние сме далеку од идеалот „да се знае се„.
Отворен ум за поинакви мислења често изненадува преку сознанија добиени со согледувањето на работите од друг агол. Ти изгледаш целосно неспособен да ги погледнеш работите од било кои други агли, освен твојот. Тоа е голем хендикеп, посебно во комбинација со другите недостатоци што ги имаш.
Биди жив и здрав, и ти посакувам во скоро време да разбереш барем нешто од тоа на што ти се укажува.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29794
    • CARclub.mk
« Одговори #1268 на: 10 Јануари 2015, 14:52:47 pm »
Ја еве се јавувам како прв кандидат, да дадеме 3-4-ца по 500 денара, да ги седнеме Онак, Ван и ФилипВ у кафанче на ракија и салата.

Да ги оставиме да испијат по 4-5 комада, и да се замуабетат. Ќе позајми некој камера? Боље од изведба на Сомнително Лице на Охридски Театар ќе биде.

После може да го продаваме видеото као Карклубска Комедија на Класен Алигиери.

Edit: На среде муабет ќе ви улетам.

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?
« Одговори #1269 на: 10 Јануари 2015, 14:56:09 pm »
ако се согласиме дека ќе разговараме аргументирано во форма „прашање-одговор“ и без прекршување на логичките законитости, тогаш нема потреба од збирање пари - ја частам све, и јадење и пиење!

само мислам дека џабе, дека нема да сакаат, од истите причини поради кои киднаа крелл и гојдо.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер
« Одговори #1270 на: 10 Јануари 2015, 15:21:07 pm »
Море дај да седнеме немора да части некој...

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
« Одговори #1271 на: 10 Јануари 2015, 16:09:34 pm »
Фала Дени, конечно разумен предлог.

Присутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20143
« Одговори #1272 на: 10 Јануари 2015, 16:16:17 pm »
Класен организирај собир во кафана.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #1273 на: 10 Јануари 2015, 17:49:54 pm »
со филип ни на берење тутун нема да идам, зашто пак со факти и линкови од интернет ке објаснува како се прави тоа,а не па еден така убав чин како седење во кафана сам себеси да си го упропастам свесно седнувајки до/со него... ни на крај памет...

за да бидеш добар филозоф треба да знаеш како водата да ја свртиш на твојата воденица во што филип мора да признаеме е одличен, ама и да имаш искуство за тоа што го збориш... а без искуство, притоа тврдокорно држејки го својот став си само една иритантна буд.... т.е. сакав да кажам иритантно неподнослива особа, која со секоја следна појава се повеќе и повеќе иритира... непоправлива штета по својата персона и личност има направено...

такви како него што "се знаат" читајки од интернет без ебана минута лично искуство на ШИРОК КРУГ ви животов ги заобиколувам. уште поголем факт дека уште од старт за таква некаква средба, од старт си прави подлога за своите убедувања се погоре напишани... да се воделабдискусијата по логика... абе ај не зезај, поготово кога сите се свесни дека пола од дешавките во животот се без логично објаснување... значи од сам старт оградува во правец што него му паше...

филип... научи да бидеш човек прво и основно, потоа почни да ги вреднуваш туѓите муслења кои се спротиставени со твоите, наместо да ги негираш, газиш и плукаш по нив, па тогаш можеби и ке сватиш дека светот не го движи логика и дека во животот ништо не се споредува со логика, а пред се твоето мислење е твое и немора никој да се согласува со тебе...
« Последно менување: 10 Јануари 2015, 18:05:02 pm onak »
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #1274 на: 10 Јануари 2015, 17:51:40 pm »
После 3-4 ракии ке почнете да се гушкате :)