Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вака на изглед ич не ми се допаѓа. Мене ме привлекува нешто култивирано како Ферари Ф430, Ф50, Астон Мартин ДБ9, Мекларен Ф1. Ова ме потсеќа на Лејди Гага
Цитат: Falanga на 27 Јануари 2011, 15:09:51 pmВака на изглед ич не ми се допаѓа. Мене ме привлекува нешто култивирано како Ферари Ф430, Ф50, Астон Мартин ДБ9, Мекларен Ф1. Ова ме потсеќа на Лејди Гагаxaxaxaxaxax се изнасмеав, Lady GaGa ))) . А внатрешноста ти „вришти“ најмногу, или целокупниот дизајн?
Го читав текстот во авто плус мислам (ако не се лажам), ногу интересно!
Цитат: AllMightyMe на 03 Февруари 2011, 10:05:17 amЦитат: Falanga на 27 Јануари 2011, 15:09:51 pmВака на изглед ич не ми се допаѓа. Мене ме привлекува нешто култивирано како Ферари Ф430, Ф50, Астон Мартин ДБ9, Мекларен Ф1. Ова ме потсеќа на Лејди Гагаxaxaxaxaxax се изнасмеав, Lady GaGa ))) . А внатрешноста ти „вришти“ најмногу, или целокупниот дизајн?Абе цела е Лејди Гага, од глава до пети. Кога некој би ме зАклучил во таква луда внатрешност би полудел начисто.
Ново видео.. Гледајте го HD, и full screen.. Wow..