Пред да почнам,администрација ако не е соодветно отворена тамава на право место,нека се префрли.Благодарам

Чистејќи денес дома,пошто јас сум си сам "домаќинка" за спратот во кој седам,ми дојде до идеа да почнам со чистење.Ќе почнам со роднини,пријатели и вас драги клбери.
Епа драги клабери и клаберки,станува збор за Rainbow машина,кај некој од вас сигурно правеле презентација и сте запознаени со истата,нејзините способности итн,за тие што незнаат по нетов може се да се види,ама накратко машината чисти перфектно,папуча која е на вибрации со четка која врти(незнам точно колку вртежи,ама е нешто ко V-tec кај хондите

)работи на принцип со вода,значи се тоа што го всмукува,грам прашина не излегува од неа,се задржува во водата во која исто се ставаат аромати за поубав издувен мирис-среќа не е дизел

Ќе почнам со чистење на лежаи, кревети, гарнитури,теписони,вадејќи ги бактериите кои се наоѓаат во нив,значи сега за почеток само чистење без перење(имам и дел за перење,ама да видиме како ќе тргне работава прво) кое е доволно еднаш во 3 месеца во овој период од годината,пошто нели временските услови не ни дозволуваат перење на теписони и остало.
Во прилог и некоја слика,тазе од денес,ќе помислите дека никогаш не е чистено кај мене,но истото го кажуваат и луѓето кај кои сум чистел(имав случај во резервоарот да истане само кал и влакна,па машината да ми загрее)да не го тупам,изволте

ПС:во темава
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,4568.0.html имаше и некоја фотка од чистењето на колата кога и правев,чисто да се види,нешто од нешто.
Цените би биле следниве:
-теписони 40мкд од м2
-кревет 200мкд
-гарнитура 400мкд
-душек 100мкд
-душек брачен/спална 300мкд
-столици 30мкд
Edit: бројче за контакт 072 245 365. Зоки