Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Плус, мене Поло ГТИ стварно ми се свиѓа како изгледа..
Polo GTI е 0.1 секунда побрз до 100, Fiesta ST 0.1 секунда поспора до 100.. Реално, најреално тоа не прави никаква разлика. Мислам дека нема да земе трон на Фиестата.
Поентата ми беше дека влегува во прилично добра конкуренција.Плус, мене Поло ГТИ стварно ми се свиѓа како изгледа..(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: zeroSignal на 04 Февруари 2015, 17:48:26 pmPolo GTI е 0.1 секунда побрз до 100, Fiesta ST 0.1 секунда поспора до 100.. Реално, најреално тоа не прави никаква разлика. Мислам дека нема да земе трон на Фиестата.Да, забрзувањето кога е толку слично не прави голема разлика. За управувањето во свиоци (најбитната работа) ќе си кажат тестовите, но истата цена е одличен почеток. Овие два модели се моментално најефтини од сите во класата.