Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: DOG SECURITY на 09 Септември 2011, 17:17:39 pmЦитат: Sportex на 09 Септември 2011, 17:07:20 pmУбаво да си поминете...! Напрајте некоа фотка и клипчиња!Sportex,,,Без тебе не почињаме...Немој да забушаваш,ако треба ќе дојдеме ќе те земеме специјално до Велес...Друже далеку од тоа дека не сакм да дојдам, ама вчера бев Скопје, не знаев дека денес се спрема нешто вакво, плус не ја бива назад за возење, вчера со 3 мали пива ми се приспа по пат за назад....старост шо да праиш.....!Да знаев не идев вчера а и утре сабајле ми идат гости од Бугарија...Ептен не ја бива!Извини ептен многу..... ама не можам да дојдам!
Цитат: Sportex на 09 Септември 2011, 17:07:20 pmУбаво да си поминете...! Напрајте некоа фотка и клипчиња!Sportex,,,Без тебе не почињаме...Немој да забушаваш,ако треба ќе дојдеме ќе те земеме специјално до Велес...
Убаво да си поминете...! Напрајте некоа фотка и клипчиња!
Цитат: Sportex на 09 Септември 2011, 17:28:24 pmЦитат: DOG SECURITY на 09 Септември 2011, 17:17:39 pmЦитат: Sportex на 09 Септември 2011, 17:07:20 pmУбаво да си поминете...! Напрајте некоа фотка и клипчиња!Sportex,,,Без тебе не почињаме...Немој да забушаваш,ако треба ќе дојдеме ќе те земеме специјално до Велес...Друже далеку од тоа дека не сакм да дојдам, ама вчера бев Скопје, не знаев дека денес се спрема нешто вакво, плус не ја бива назад за возење, вчера со 3 мали пива ми се приспа по пат за назад....старост шо да праиш.....!Да знаев не идев вчера а и утре сабајле ми идат гости од Бугарија...Ептен не ја бива!Извини ептен многу..... ама не можам да дојдам!Ја ќе те земам и ќе те вратам. Бива ?
Цитат: Sportex на 09 Септември 2011, 17:28:24 pmЦитат: DOG SECURITY на 09 Септември 2011, 17:17:39 pmЦитат: Sportex на 09 Септември 2011, 17:07:20 pmУбаво да си поминете...! Напрајте некоа фотка и клипчиња!Sportex,,,Без тебе не почињаме...Немој да забушаваш,ако треба ќе дојдеме ќе те земеме специјално до Велес...Друже далеку од тоа дека не сакм да дојдам, ама вчера бев Скопје, не знаев дека денес се спрема нешто вакво, плус не ја бива назад за возење, вчера со 3 мали пива ми се приспа по пат за назад....старост шо да праиш.....!Да знаев не идев вчера а и утре сабајле ми идат гости од Бугарија...Ептен не ја бива!Извини ептен многу..... ама не можам да дојдам!Цитат: S16 на 09 Септември 2011, 17:29:25 pmЦитат: Sportex на 09 Септември 2011, 17:28:24 pmЦитат: DOG SECURITY на 09 Септември 2011, 17:17:39 pmЦитат: Sportex на 09 Септември 2011, 17:07:20 pmУбаво да си поминете...! Напрајте некоа фотка и клипчиња!Sportex,,,Без тебе не почињаме...Немој да забушаваш,ако треба ќе дојдеме ќе те земеме специјално до Велес...Друже далеку од тоа дека не сакм да дојдам, ама вчера бев Скопје, не знаев дека денес се спрема нешто вакво, плус не ја бива назад за возење, вчера со 3 мали пива ми се приспа по пат за назад....старост шо да праиш.....!Да знаев не идев вчера а и утре сабајле ми идат гости од Бугарија...Ептен не ја бива!Извини ептен многу..... ама не можам да дојдам!Ја ќе те земам и ќе те вратам. Бива ?Чичо Спортекс, знаеш како им прават на аеродром на стари и изнемоштени лица ... У голф возилце, со возат го газди ... Риспект за S16 ... Така ми е криво што не сум дома ...
Цитат: S16 на 10 Септември 2011, 03:15:19 amЦитат: Kimi R на 10 Септември 2011, 03:11:43 ameeej kolku ste budali me iznasmeavte so videoto. bravo za ate, za deshavkava. ne bev doma denovive inache kje pominev da napravam chest. cestito ate ushte ednash i srekjen brak Кај си бе мали ? Жив си ? жив сум, жив сум, имав нешо за полагање и плус не бев дома. те видов вечерва околу 2 кај скопјанка ептен се залета ама на кривинката што е пред тобако 2 и пичиш те видов и на идење према аердром и на враќање, изглеа си враќал некојА
Цитат: Kimi R на 10 Септември 2011, 03:11:43 ameeej kolku ste budali me iznasmeavte so videoto. bravo za ate, za deshavkava. ne bev doma denovive inache kje pominev da napravam chest. cestito ate ushte ednash i srekjen brak Кај си бе мали ? Жив си ?
eeej kolku ste budali me iznasmeavte so videoto. bravo za ate, za deshavkava. ne bev doma denovive inache kje pominev da napravam chest. cestito ate ushte ednash i srekjen brak
Кафетин!
Топ провод... Добар момент, беа и на ате децата ... со веспата си озвучувањето
Чичо Спортекс, знаеш како им прават на аеродром на стари и изнемоштени лица ... У голф возилце, со возат го газди ... Риспект за S16 ...
Ова успеав да го снимам