Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Некој да има претстава каде би можеле да се најдат вакви сијалички ? Се работи за сијаличките кај парното на Пасат B5.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ако си од Скопје види во Аутолидер во Чаир, скоро сум сигурен дека ќе најдеш.
Цитат: Мартин_91 на 20 Март 2016, 00:06:31 amАко си од Скопје види во Аутолидер во Чаир, скоро сум сигурен дека ќе најдеш.Проверив и таму, има такви мноооогу слични на овие но не и исти
Цитат: Passat3B на 20 Март 2016, 12:03:20 pmЦитат: Мартин_91 на 20 Март 2016, 00:06:31 amАко си од Скопје види во Аутолидер во Чаир, скоро сум сигурен дека ќе најдеш.Проверив и таму, има такви мноооогу слични на овие но не и исти а си помислил ли тие што се мнооооогу слични евентуално со доработка со некоја мала турпија да бидат исти??
Вообичаено тој тип сијалички се убодни, би требало да се извлекуваат и да се променат.Лежиштето-фасонката останува иста.
ако ти е за привремено да решиш некоја дупка на цевките од издувот, земи лименче кокакола и две три француски стеги. Може и цел месец така да издржи