Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: 2fast4you на 27 Јануари 2011, 10:08:02 amЦитат: Zvrki на 27 Јануари 2011, 10:01:49 amДруже ако мозе едно техничко прашање. Како се справуваш со оваа наша држава и немањето на закон за модифицирање на возила односно што може да се прави, а што неможе. Како поагаш на хомологација (требаат врски или?)Ne treba vrski taman rabota... vo ovaa drzava SAJLI ti trebaat Audito edvaj so trista kombinacii ke go legalizirav megutoa vo meguvreme go prodadov i nikogas ne bese legalizirano a sto se odnesuva do golfot koj gi ebe toa ke mi bide vozilo za DRAG i za TRACK DAY taka da ne se zamaram. Inace ne mozejki da go legaliziram Audito koe bese fabrika napraveno (znaci motorot na fabricki drzaci , zaden trap na fabricki drzaci bez nikakvi modifikacii) ne mi paga na pamet da probam nesto za Golfot а еве како нашите комшии си возат "легални" ѕверови...... http://www.youtube.com/watch?v=EIBZqOUjfLI
Цитат: Zvrki на 27 Јануари 2011, 10:01:49 amДруже ако мозе едно техничко прашање. Како се справуваш со оваа наша држава и немањето на закон за модифицирање на возила односно што може да се прави, а што неможе. Како поагаш на хомологација (требаат врски или?)Ne treba vrski taman rabota... vo ovaa drzava SAJLI ti trebaat Audito edvaj so trista kombinacii ke go legalizirav megutoa vo meguvreme go prodadov i nikogas ne bese legalizirano a sto se odnesuva do golfot koj gi ebe toa ke mi bide vozilo za DRAG i za TRACK DAY taka da ne se zamaram. Inace ne mozejki da go legaliziram Audito koe bese fabrika napraveno (znaci motorot na fabricki drzaci , zaden trap na fabricki drzaci bez nikakvi modifikacii) ne mi paga na pamet da probam nesto za Golfot
Друже ако мозе едно техничко прашање. Како се справуваш со оваа наша држава и немањето на закон за модифицирање на возила односно што може да се прави, а што неможе. Како поагаш на хомологација (требаат врски или?)
ajde cice go cekam so netrpenie noviot proektot kojznae sto zivotinja ke izleze pod taa hauba t.e. zivotinji nekoi arapski konji hihihiii
ajde ajde edno po edno ama nekako ne mi deluvas premnogu posveten znaes ti poveke vreme da posvetis. toj motor sto ke go ima go obozavam a i mn me interesira kakvi zvuci ke vadi, za izduv kakov plan imas?