Автор Тема: Љубовта на мојот живот ми ги собра парите.Отварајте очи!  (Прочитано 40618 пати)

Присутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6433
Солид.

Среќно!

Отсутен Alfista

• Редовен
  • Пораки: 1492
Да ти кажам право, стварно многу пари ти изакале, без усул, и би требало да ги стигне казна, па да ти врати што ќе
врати, и да ти дојде душата на место.
М****о мамино нивно расипано.
Само напред, друже.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34289
  • Таков е животот... јебига
Baraj od PS Aerodrom, da ti dadat na pismeno deka ja otfrlile prijavata, kje ti treba.
за што ќе ми треба?

Доказ дека се глупира девојчето наоколу.

Ова земи го и приложи го до судот, можеш и 4-та точка да додадеш за лажно наведување на службени лица. Кривичната ќе ја дополниш подоцна кога ќе се свикуваат рочишта. Ќе и напикаш дека нејзините докази се полу-валидни и ќе се повикаш на исто сценарио и за првото пријавување а и за некои идни ако ги има.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
денеска и официјално од моја лична страна беше доставен КРИВИЧНАТА пријава до лицата Кистина, Чедо и Станка Атанасовски по ти члена од законот
1. Измама од член 247 став4 вв. со став 1 од к3
2. Затајување од член 239 став 5 вв. со став 1 од к3
3. Послужување од член 240 од к3
 Нека им е со среќа кривичната.

бамп??

1 година и 2 недели од тужбата.. што се деси у меѓувреме? има НЕКАКОВ епилог или сеуште тапка у место работава? знаеме дека судовите се тапа, ама нели, се збореше за реформи, побрзо и по агилно судство... всушност, тоа поише ме интересира, ако сега ти се збори за ова.. ако не ти се збори, комплетно изигнорирај ме... можеш и бришење на темава да побараш ако нејќеш да се гледа...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
dali razmisli da dokazes deka tvoite pari se iskoristeni za barakata i vrz osnova na toa da baras pola od barakata kako bracen sopruznik?
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 339
od tuzbata sto ja pustiv preku obvinitelstvo sekako nesto ne se sluci I ostana zaglavena vo fiokite na obvinitelstvoto, pustiv privetba tuzba nekolku meseci pokasno I za sega moite svedoci pominee, nejzinite odbivaat da se pojavat 2 pati sudot sekako go tolerira toa Imame zakazano sledno rociste na 15 oktombri ako voosto se pojavat pa zdravje boze od togas pa natamu ke vidime kako ke se odvivaat rabotite.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Јас сега ја читам темава...Секоја и чест на типкава, алал да и е како успеала да те најде. Од друга страна, криво ми е за кешот. Бар за тие пари ќе си изнапраеше едно чудо журки и ќе се изнадупеше еден куп убави пи*иња, без нервоза и без обврски. Јас на оваа мрсул не би и залепил, вака физички гледано. За психички, би идел кај неа на курсев за лажење, крадење, вошки имање и спиење на таван.
« Последно менување: 29 Јули 2015, 09:31:08 am gOJDO »
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
od tuzbata sto ja pustiv preku obvinitelstvo sekako nesto ne se sluci I ostana zaglavena vo fiokite na obvinitelstvoto, pustiv privetba tuzba nekolku meseci pokasno I za sega moite svedoci pominee, nejzinite odbivaat da se pojavat 2 pati sudot sekako go tolerira toa Imame zakazano sledno rociste na 15 oktombri ako voosto se pojavat pa zdravje boze od togas pa natamu ke vidime kako ke se odvivaat rabotite.

Ако не ја казни нашиов суд, Господ ќе ја казни :) Правдата е долга.

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 339
da sme zivi I zdravi ke preziveam I ako ne se vrata tie pari, ne daj boze da ostav so nea sumata ke bese dvojno ili trojno pogolema, a sigurno I deca ke se rodea ke bese ogromna tragedija, kako sega stojat rabotite samo pari sum izgubil koi realno sum gi nemal pred da otidam vo Irak da rabotam pa I togas sum ziveel I prezileal.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
Дали си има најдено нова офца? И ако да, дали новиот е запознаен со нејзиниот „неуспешен“ „брак“?

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
da sme zivi I zdravi ke preziveam I ako ne se vrata tie pari, ne daj boze da ostav so nea sumata ke bese dvojno ili trojno pogolema, a sigurno I deca ke se rodea ke bese ogromna tragedija, kako sega stojat rabotite samo pari sum izgubil koi realno sum gi nemal pred da otidam vo Irak da rabotam pa I togas sum ziveel I prezileal.

Така е Дандо, ти да си жив и здрав, времето лечи се.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи

пари се печалат... здравје не... да сме живи и здрави само, и ако треба, горниот ке шкртнеи пресуди за сите кој како, каде и колку пари ке има... не дека е за занемарување сумата, симпатична бројка е, ама па како што викаш, тоа се само пари... обични ливчиња исштампани, со вредност...

иако кога ги нема многу е лошо... јас ги сакам парите...  и сакам да имам што поише... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653
Kakva skapana drzava sme. Sram mi e da kazam deka sum makedonec.
Ne deka vo drgugite drzavi e raj. ama barem slucajot ke go zatvorea do sega. Osven vo ovaa retardirana zaednica sto se narekuva "drzava". Ova neka posluzi i kako primer kolku ni e trula drzavata. I deka nestata mora da se smenat.
« Последно менување: 29 Јули 2015, 16:47:55 pm brm brm »

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5197
Одг:
« Одговори #133 на: 29 Јули 2015, 17:16:49 pm »
Dando neznam kako ke si gi zemes parite sepak ti si i dal ovlastuvanje da moze da gi vadi....

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
Дандо е фин момак. Инаку да беше од Арачиново се знае кој е редоти што требаше до сега да ги снајде сите тројца додека да го искешира со камата...скршени вилици, фрактура на череп, контузија на сите ектремитети, убодни рани од тап предмет и опекотини од трет степен.