Члинк друже...Најди каде во темава сум рекол лош збор за Алфа?
Члинк друже...Најди каде во темава сум те спомнал тебе или твојата кола?
Абе Члинк друже.....Од моите последни 500 поста во 490 ти не си спомант никако!
Члинк Друже...моите лични заебанции со Куоре се наши заебанции кои ни најмалку не ти се тебе упатени нити на твојата љубимица па аналогно на тоа не би требао да те засега тоа тебе, за да си дозволиш да ме ставиш во уста мене.
Члинк друже...Ако не знаеш и покрај сите заебанции со Куоре ние си комуницираме дури и на ПП...така да нема потреба да го браниш ако ти е по некоја случајност поентата тоа.
Члинк друже....Ако му решеч на Сарач дека Митсибушито му е тапа според тебе ја треба да рипнам и да ти дадам се по капата....тоа си е ваша работа...може да падне некоја дополнителна заебанција...ништо повеќе.
Члинк друже....Шалата е мој начин на изразување дури и кога сум озбилен...јас сум таков ако ти смета ќе те игнорирам во потполност а те молам игнорирај ме и ти мене во тој случај.
Члинк друже...Абе ова е форум...погледни ја разновидноста на темите и се ќе ти стане јасно...нема потреба од исправање криви дринби кои и онака треба да бидат криви.
Члинк друже...Се надевам ќе согледаш дека си згрешил и ќе се постапиш онака како секој добар клабер би постапил.
Многу си научил да ти попуштаат, не ти попуштам зошто само на твојот ... гледаш ќеиф да си напраиш.
Тебе секој пост ти е алфа, јас возам алфа и кога и да ја спомнам ако не си ти ќе биде некој твој адвокат, тебе неможам за тоа да те кривам ама така си е муабетот, не смеглупи нели да не се лажеме за очигледни работи. Ова е форум кој ти и куоре како што гледам воопшто не го сваќате сериозно. И продолжувате со вашите прпукавања, па не сум должен да го гледам тоа, едноставно сакам да си кажам и нема веќе ни да пишувам ништо.
Сега некој вика види го овој нека си купи живот, нормално и јас си викам така, стварно ми е грешка што толку сериозно го сватив форумов и сакав да биде нешто повеќе од оние глупине други форуми кој за кур не ги бива.