Абе Члинко друже, до толку ли не сфаќаш шега? Тоа со педерите беше чиста заебанција и тоа на заебанцијата на Спортекс за жирито од 50% педери.
Океј, нека биде по твое. Јас признавам дека сум сељак и малограѓанин, возам педерска кола, гомно е колата за ништо не ми служи освен за плаќање регистрација само ти испукај се и нека биде така. Немам против, ништо не сфаќам сериозно. Од сега јас ќе бидам во страв што да напишам и како да напишам само тебе да не те изнервирам. Знаеш она како со Грција и Македонија
Да не идеме далеку со муабето, ако земам тебе а поготово на Спортекс задните 500 постова во 400 алфа ви е контексот, врати се уназад и прочитај.
Спортекс на форумов е ако некој бот што само алфа ја вреѓа досадно е више, нафорумов уште кариер, јас, мартин и куоре сме со алфи, кога нема да бидеме ќе му дојде редот на голф па на Бемве и на крај муабет ќе прајте за метеорите и кола нема а спомињате.
Мислам што воопшто барам на форумов кога неможам да си ја спомнам колата без некој да исере нешто.
НЕ јас не сум тука за да се ситам на туѓи коли, тука сум за да се ситам на мојата и да уживам додека ја спомнивам а не некој цело време да се напиња со мене. Јас на форумов се осеќам обележен поради куоре и спортекс, ако толку си се сакаат нека си зборат на скајп, нели е забранет спам, имаат рекла казала за спам.
Не знам што дави кажам, отварам форум и алфа ова алфа она, стварно не знам.
А ти знаеш фаланга што мислам јас за спарк и знаеш дека спремаме еден и добео знаеш дека тоа го зборам за да видиш како изгледа некој кога кења, а она горе дека се сељачки муабети сељачки се.