Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 59
Страто, истата тема од претходно но за премиум подкласата. Значи family hatch.
Pa nema za sto da se glasa tuka..Prvata za 1 godina ke vredi upola cena..vtorata e spora ko zelka, tretata e veke dokazano najruzna. Scirocoto skapo, ama drzi cena, najbrzo e i najubavo od ponudenive.End of story.
Колегава мој со 159 ката ЈТДм кога излезе Џулиетата се запали ама шо да ти кажам.Секој ден нми пушташе слики на маил како ќе изгледа неговата нова Алфа.Морам да признаам дека колата беше топ со 235 Кс ако не се лажам и беше со опрема топ... Quadrofolio Verde со плус некои бои и додатоци специјални и не знам ни јас веќе што се.Боја се мислеше меѓу црвена и црна мислам и на крај се одлучи за Црна.Уплати капар од 10 % (мислам дека ми кажа некоја бесна цена од над 35 илјади тогаш ам не сум баш сигурен) и чекаше месец и половина.Од Афганистан специјално си дојде за да си ја подигне колата и кога дојде отидовме заедно и имаше што да видиме...!Место Црна му донеле Бела некоја како крем боја малку и место бараното ниво на опрема имаше некое друго а немаше ни навигација нит многу други работи...башка што ни моторот не беше тој.Човекот тотално се разочара и ја откажа и си го повлече капарот!