Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: NUME на 30 Август 2011, 18:24:58 pm аман јас 2,1 - 2,2 предни 2,1 задни на пат се загреваат и стасуваат 2,4 сигурно, возам 225/40/18 напред и 235/40/18 назад Така пишува на owner's manual. Приметив дека меганите со помали гуми (205/55 и 195/65) треба да се помалку напумпани ама овие што ги имам јас 2.3 со 2.0. Цитат: osmica8 на 30 Август 2011, 18:58:21 pmЦитат: vlatko.klp на 30 Август 2011, 16:28:42 pmСпремен за европското првенство во кошарка во Литванија! (левото знаме е литванско ако не знаете)Тооооо мајсторе!! GOOOOO MACEDONIAA!!!Имаш карти? Ќе одиш на утакмиците?Купив за на 3-ти септември кога играме против грците. I can't fuckin wait!!!!!
аман јас 2,1 - 2,2 предни 2,1 задни на пат се загреваат и стасуваат 2,4 сигурно, возам 225/40/18 напред и 235/40/18 назад
Цитат: vlatko.klp на 30 Август 2011, 16:28:42 pmСпремен за европското првенство во кошарка во Литванија! (левото знаме е литванско ако не знаете)Тооооо мајсторе!! GOOOOO MACEDONIAA!!!Имаш карти? Ќе одиш на утакмиците?
Спремен за европското првенство во кошарка во Литванија! (левото знаме е литванско ако не знаете)
Цитат: vlatko.klp на 30 Август 2011, 18:21:02 pmЦитат: Sarach на 30 Август 2011, 16:54:24 pmmene ko Bugarsko mi se vide.... tempomatot (ako e Cruise Control) e super rabota, kuore neznam brat ti so tempomat ima, ama jas go koristam i kaj Lancerot i kaj Accordot (samo kaj Passatot nemam, da go ebam)!!!!!!!Абе какво бугарско не ме заебавај. За во Македонија незнам, ама во Литванија повеќето патишта се автопати и се чувствува потребата од темпомат. Цитат: Prcot на 30 Август 2011, 17:12:04 pmДобредојде на форумов и се радувам што фамилијата Меган и понатаму расне и со ова се докажува дека има многу задоволни возачи на Рено и сите муабети „Рено не чини“ паѓаат у вода. Меганчето е супер и е мнгу редок примерок! се надевам дека ќе го возиш со години.П.С Ги напумпа ли гумите?Поздрав!!! Гумите на отворено ги пумпам напред 2.5 назад 2.0 а во град 2.3 назад 2.0 (така пишува во manual-от) Знам знам, затоа и те прашав пошо ако се сеќаваш ја ти го пратив manuel-от мислев ќе ти текне зошо те прашав ама нема везе.Поздрав!!!
Цитат: Sarach на 30 Август 2011, 16:54:24 pmmene ko Bugarsko mi se vide.... tempomatot (ako e Cruise Control) e super rabota, kuore neznam brat ti so tempomat ima, ama jas go koristam i kaj Lancerot i kaj Accordot (samo kaj Passatot nemam, da go ebam)!!!!!!!Абе какво бугарско не ме заебавај. За во Македонија незнам, ама во Литванија повеќето патишта се автопати и се чувствува потребата од темпомат. Цитат: Prcot на 30 Август 2011, 17:12:04 pmДобредојде на форумов и се радувам што фамилијата Меган и понатаму расне и со ова се докажува дека има многу задоволни возачи на Рено и сите муабети „Рено не чини“ паѓаат у вода. Меганчето е супер и е мнгу редок примерок! се надевам дека ќе го возиш со години.П.С Ги напумпа ли гумите?Поздрав!!! Гумите на отворено ги пумпам напред 2.5 назад 2.0 а во град 2.3 назад 2.0 (така пишува во manual-от)
mene ko Bugarsko mi se vide.... tempomatot (ako e Cruise Control) e super rabota, kuore neznam brat ti so tempomat ima, ama jas go koristam i kaj Lancerot i kaj Accordot (samo kaj Passatot nemam, da go ebam)!!!!!!!
Добредојде на форумов и се радувам што фамилијата Меган и понатаму расне и со ова се докажува дека има многу задоволни возачи на Рено и сите муабети „Рено не чини“ паѓаат у вода. Меганчето е супер и е мнгу редок примерок! се надевам дека ќе го возиш со години.П.С Ги напумпа ли гумите?Поздрав!!!
Ова му фали на меганчевоhttp://www.smchiptuning.com/1640/renault-megane-ii-1.9-dci-120
Цитат: Prcot на 30 Август 2011, 20:42:08 pmЦитат: vlatko.klp на 30 Август 2011, 18:21:02 pmЦитат: Sarach на 30 Август 2011, 16:54:24 pmmene ko Bugarsko mi se vide.... tempomatot (ako e Cruise Control) e super rabota, kuore neznam brat ti so tempomat ima, ama jas go koristam i kaj Lancerot i kaj Accordot (samo kaj Passatot nemam, da go ebam)!!!!!!!Абе какво бугарско не ме заебавај. За во Македонија незнам, ама во Литванија повеќето патишта се автопати и се чувствува потребата од темпомат. Цитат: Prcot на 30 Август 2011, 17:12:04 pmДобредојде на форумов и се радувам што фамилијата (фамилија пошто сите го возиме) Меган и понатаму расне и со ова се докажува дека има многу задоволни возачи на Рено и сите муабети „Рено не чини“ паѓаат у вода. Меганчето е супер и е мнгу редок примерок! се надевам дека ќе го возиш со години.П.С Ги напумпа ли гумите?Поздрав!!! Гумите на отворено ги пумпам напред 2.5 назад 2.0 а во град 2.3 назад 2.0 (така пишува во manual-от) Знам знам, затоа и те прашав пошо ако се сеќаваш ја ти го пратив manuel-от мислев ќе ти текне зошо те прашав ама нема везе.Поздрав!!!Аааааа па ти ли си тој? Што не кажеш порано Ти каков меган имаш?
Цитат: vlatko.klp на 30 Август 2011, 18:21:02 pmЦитат: Sarach на 30 Август 2011, 16:54:24 pmmene ko Bugarsko mi se vide.... tempomatot (ako e Cruise Control) e super rabota, kuore neznam brat ti so tempomat ima, ama jas go koristam i kaj Lancerot i kaj Accordot (samo kaj Passatot nemam, da go ebam)!!!!!!!Абе какво бугарско не ме заебавај. За во Македонија незнам, ама во Литванија повеќето патишта се автопати и се чувствува потребата од темпомат. Цитат: Prcot на 30 Август 2011, 17:12:04 pmДобредојде на форумов и се радувам што фамилијата (фамилија пошто сите го возиме) Меган и понатаму расне и со ова се докажува дека има многу задоволни возачи на Рено и сите муабети „Рено не чини“ паѓаат у вода. Меганчето е супер и е мнгу редок примерок! се надевам дека ќе го возиш со години.П.С Ги напумпа ли гумите?Поздрав!!! Гумите на отворено ги пумпам напред 2.5 назад 2.0 а во град 2.3 назад 2.0 (така пишува во manual-от) Знам знам, затоа и те прашав пошо ако се сеќаваш ја ти го пратив manuel-от мислев ќе ти текне зошо те прашав ама нема везе.Поздрав!!!
Цитат: Sarach на 30 Август 2011, 16:54:24 pmmene ko Bugarsko mi se vide.... tempomatot (ako e Cruise Control) e super rabota, kuore neznam brat ti so tempomat ima, ama jas go koristam i kaj Lancerot i kaj Accordot (samo kaj Passatot nemam, da go ebam)!!!!!!!Абе какво бугарско не ме заебавај. За во Македонија незнам, ама во Литванија повеќето патишта се автопати и се чувствува потребата од темпомат. Цитат: Prcot на 30 Август 2011, 17:12:04 pmДобредојде на форумов и се радувам што фамилијата (фамилија пошто сите го возиме) Меган и понатаму расне и со ова се докажува дека има многу задоволни возачи на Рено и сите муабети „Рено не чини“ паѓаат у вода. Меганчето е супер и е мнгу редок примерок! се надевам дека ќе го возиш со години.П.С Ги напумпа ли гумите?Поздрав!!! Гумите на отворено ги пумпам напред 2.5 назад 2.0 а во град 2.3 назад 2.0 (така пишува во manual-от)
Добредојде на форумов и се радувам што фамилијата (фамилија пошто сите го возиме) Меган и понатаму расне и со ова се докажува дека има многу задоволни возачи на Рено и сите муабети „Рено не чини“ паѓаат у вода. Меганчето е супер и е мнгу редок примерок! се надевам дека ќе го возиш со години.П.С Ги напумпа ли гумите?Поздрав!!!
@Prcot колку е потрошувачката во град?
Цитат: vlatko.klp на 01 Септември 2011, 11:32:28 am@Prcot колку е потрошувачката во град? Потрошувачката е 4.5-4.7 со домаќинско возење и клима Поздрав!!!
Цитат: Prcot на 01 Септември 2011, 12:20:00 pmЦитат: vlatko.klp на 01 Септември 2011, 11:32:28 am@Prcot колку е потрошувачката во град? Потрошувачката е 4.5-4.7 со домаќинско возење и клима Поздрав!!!ОДЛИЧНО ! лиги ми течат... коа ке видам вакви бројки
Цитат: RikiRulz на 01 Септември 2011, 13:41:04 pmЦитат: Prcot на 01 Септември 2011, 12:20:00 pmЦитат: vlatko.klp на 01 Септември 2011, 11:32:28 am@Prcot колку е потрошувачката во град? Потрошувачката е 4.5-4.7 со домаќинско возење и клима Поздрав!!!ОДЛИЧНО ! лиги ми течат... коа ке видам вакви бројкиРики тебе со клима колку ти троши
Цитат: DareBmw на 01 Септември 2011, 14:58:13 pmЦитат: RikiRulz на 01 Септември 2011, 13:41:04 pmЦитат: Prcot на 01 Септември 2011, 12:20:00 pmЦитат: vlatko.klp на 01 Септември 2011, 11:32:28 am@Prcot колку е потрошувачката во град? Потрошувачката е 4.5-4.7 со домаќинско возење и клима Поздрав!!!ОДЛИЧНО ! лиги ми течат... коа ке видам вакви бројкиРики тебе со клима колку ти троши Без клима во град 7,5-8 полека, со малце стискање...Отворено 100-120 кмч околу 5