Po mene Vw Bubata ima premnogu dodatna oprema kade sto ja gubi originalnata ubavina , poznavacite na vw bubata tocno ke znaat za sto zboruvam , prekrasno izgleda no ne originalno, na manifestacijata se barase originalnost i kompletnost na avtomobilot za razlika od vw bubata , citroenot ds e uste edna klasa podobro izraboten i vraten da e vo fabricka sostojba, jas znam deka i dvete vozila bea pregledani od lica koi sto se golemi poznavaci na tie vozila, za oldtajmeri koj saka moze da komentirame a za tie tuning , muning , fejk mejk ne me interesira, koj dobil nagrada dobil , koj izgubil neka se potrudi i on da dobie do godina , toa e eden vid na natrprevar koj preku druzenje i zabava treba site da bidat zaedno ama nie sme obratni i sekogas ideme prema negativna rabota i drugi raboti, vo zadnive 10 godini po organizaciite na oldtajmer natrprevari site nagradi sekogas bile dadeni na ojle dojle , koga jas sum nosel koli sto nemozat u zivot da se vidat , kolekcionerski primeroci vo sporedba so mene znaci nosam kola od 1926 i 1935 ( kolcekcija na pred vojni vozila ) a dobivaat nekoj koli od 1980 godina za kolekcija , decki nemate potreba od koj sto dobil dobil , ima i drugi manifestacii kade ke mozete da se pokazete koi ste sto ste , na manifestacija kade sto glasa publika toa e veke namestena rabota vi kazuvam od iskustvo i itn. Neka mu e sreka na nagradata na sekoj sto dobil i nema potreba od lutenje i slicno , toa e od zabavaen karakter i druzenje , dogodina ke dojde drugo vozilo i ke podobro od drugo vozilo itn. Pozdrav