Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
А колку до сега те кошта? Мислам само надградбата. Цената на колата е сосем неважна...
Па нели после Ајнштајн се е релативно што значи и многу и малку и скапо и евтино
Абе кај се дава ремапирана кола на жена? Не џабе рекле најдобра кола е нова кола но, на таа тема нема за брзо да прајме мабет.Авион не е ама прави ќеф и помалку троши
Цитат: proff на 12 Јуни 2011, 17:50:27 pmАбе кај се дава ремапирана кола на жена? Не џабе рекле најдобра кола е нова кола но, на таа тема нема за брзо да прајме мабет.Авион не е ама прави ќеф и помалку троши Најдобра кола е нова кола, ама службена..
Јас ова ќе го потрошам во еден ден!
А останвит гумата црна со едно прскање неделно? Ако држит појќе од стандардниве течности да барам! Мене пошо најмногу ме нервират нечиста гума, секоја можност ја користам да ги измачкам со срество! досега имам потрошено барем 100литри!
Цитат: doktor на 21 Јуни 2011, 20:33:39 pmА останвит гумата црна со едно прскање неделно? Ако држит појќе од стандардниве течности да барам! Мене пошо најмногу ме нервират нечиста гума, секоја можност ја користам да ги измачкам со срество! досега имам потрошено барем 100литри! Да, да чисти, дава сјај, штити од сонце и држи една недела отприлика. Важно е само првиот пат добро да ги испрскаш и после 24 сати пак (по можност под сенка да биде 15 минути при прскањето)! Прима самата гума за разлика од поголемиот дел од другите средства кои се само површински и со перење се вадат. Ова можеш и на мокро да го аплицираш. Незнам и ја сум користел разни спрејови, глицерини и сл., ама со ова некако ми е најлесно, најбрзо, најквалитетно... Исто им е добро и средството за мокро полирање со карнауба (се активира у контакт со водата), па пробај - од еднаш ...
Во војска (ЈНА) користевме ималин(боја) за чевли, нарочито при генерални инспекции(ГИНА) и доста добро се покажуваше.