Автор Тема: Mи треба совет, за купување на ново возило од средна класа (дизел)  (Прочитано 17655 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34111
  • Таков е животот... јебига

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17554
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Алфата што ја стави Carrier166 е џебна ракета после ремапот. 190 коњичи од 1.4 моторче...

За ново, Фиестата титаниум со hot magenta боја и бандажи со прачки 17-ки, по можност со 3 врати, ептен посекси е така.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16723
  • Keep it 100
Рики ако е се ОК со меганот, нека го зима одма, ако не, тогаш тоа што и се свиѓа повеќе од 207-та или Фиестата (Исти мотори возат).

А знаеме HDI колку се добри! (ace-106 ни покажа со xsara-та) ;D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Дечки ке видиме, сеа за сеа предност има пежото...

Ипак, јас давам прелози, а она дава пари... и тоа што и се свига, тоа ке го земе... ипак, нејзина кола е

Отсутен maci

• Редовен
  • Пораки: 1319
што сакате да кажете дека јас возам женско количе?  :o ??? а сите вие возите машки коли? >:(
ко да бе ем ве или фијат или незнам која кола не ја личи за женско?
уствари колата е на жена ми ама на мое име и јас ја возам. ;D
јас кога гледав изборот ми беше помеѓу корса и фиеста...ама фиестата кога се појави уште на почетокот ми беше љубов на прв поглед  :-*

девојчето ти е во право кога сака кола со 5 врати.добро вика фаланга а еве и јас потврдувам утре ќе имате деца па полесно е со 4-5 врати.прашај си во мида мислам дека сега се спуштени цените,еден колега ми рече дека можело да се набави за 11 500 дизел варјанта.
« Последно менување: 27 Август 2011, 08:44:43 am maci »
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
11500, со каква опрема, боја и колку врати

Отсутен maci

• Редовен

незнам само ми нафрли муабет,не бев заинтересиран и не дослушав детали.
затоа ти реков оди на лице место и прашај во мида. па после бркај пријатели за попуст.
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
Ок... ке видам ке ја пратам со татко и да види, а после јас ке видам за попусти... дека 100% ке излезе дека познавам некој...

Присутен MartinAlfista

• Легенда

Рики, ете ти ги ценовниците. Titanium (најопремена) + 1.4 дизел, 11490 евра. До тие 12000, нека доплати и за hot magenta розево лилјава боја, и ете ти супер кола.

Отсутен goki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 170
"Every time I press one of these black controls, labelled in black on a black background, a little black light lights up black to let me know I've done it."

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55019
  • Махер
Луѓе! Баталете ценовник. Значи се оди се прави муабет, пакети, макети, гратис ова, ќе се договориме, има на лагер-нема на лагер. Значи цената во ценовник е чисто ориентационо ставена. Различно е од салон до салон, а во Мида се многу разговорливи така да се оди на лице место исклучиво! :)
« Последно менување: 27 Август 2011, 16:05:18 pm Deni »

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5554
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Луѓе! Баталете ценовник. Значи се оди се прави муабет, пакети, макети, гратис ова, ќе се договориме, има на лагер-нема на лагер. Значи цената во ценовник е чисто ориентационо ставена. Различно е од салон до салон, а во Мида се многу разговорливи така да се оди на лице место исклучиво! :)
tokmu taka, na lice mesto naoruzan so fakti i ceni od drugi saloni im obaras cena 100%.
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Присутен MartinAlfista

• Легенда
Според ценовникот, тоа е највисока цена што може да ја плати. Кој отишол во салон да купи ново возило и излегол со фактура од точната каталошка цена? Никој, сите попуст добиле.

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3907
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
така си е...

ја коа ја зимав астрата, со мојата опрема, од 13.500 на 11.600 ја симнав.. :)

Отсутен maci

• Редовен
така си е...

ја коа ја зимав астрата, со мојата опрема, од 13.500 на 11.600 ја симнав.. :)

ај сега кажи дали ја ти ја симна цената во преговорите или имаше и некоја друга помош од страна?
форд фиеста 1,4 тдци