Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
то е, ова нека биди поука за другите. Инаку шурата вечер ноќе, деца изморени, џандарите груби сакале да го решат и се повлекол. Едноставно се запрепастил од ситуацијата и шо да речам, се повлекол, па уз пат му дошла идеја да проба во СК да реагира...
На знак 60? Казна за 61? Сериозно?!Изгледа очајни се говедата, да вадиме тротинетите...
Цитат: loopz на 22 Ноември 2021, 23:15:23 pmНа знак 60? Казна за 61? Сериозно?!Изгледа очајни се говедата, да вадиме тротинетите...На знак 40. Тоа ти е на едно од оние места на кое поминуваш нон стоп и знаеш дека има полиција, и си имаш формирано некој рефлекс на поминување.Арно ама, јас сменив кола, патот го направија (за прв пат после Титово време) и очигледно е време да се смени старата навика.Али ете, доживеав на 61 да ми пишат казна.
Цитат: draganamon на 23 Ноември 2021, 15:40:35 pmЦитат: loopz на 22 Ноември 2021, 23:15:23 pmНа знак 60? Казна за 61? Сериозно?!Изгледа очајни се говедата, да вадиме тротинетите...На знак 40. Тоа ти е на едно од оние места на кое поминуваш нон стоп и знаеш дека има полиција, и си имаш формирано некој рефлекс на поминување.Арно ама, јас сменив кола, патот го направија (за прв пат после Титово време) и очигледно е време да се смени старата навика.Али ете, доживеав на 61 да ми пишат казна.Чекај сеа, на знак 40, те фатиле со 61 и те казниле, а демек со 60 нема да те казнат? Добро разбрав?