Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
imav slicen problem so neoriginalni lageri za trkala ,blagodarenie na yarre koj me prosvetli normalno lakerite fejk gi vrativ si gi vrativ parite i + imase mal incident, od strana na stariot moj ,no ako neka mu e za pamet neka prodava pak
ke si zemes od www.lagermax.mkke kazes fino lepo deka si od carclub
A i uste nesto ke te posovetuvam, sve sto e fabricko i originalno pa i prilicno unisteno, ne go frlaj ne go topi kako vo slucajot pogore...... oti veke nema kvalitet jas na golfceto moe smeniv drzaci dva se skinaa za 6 meseci pa si gi vrativ FABRICKITE 30 godini stari sea spie, za drug pat toa sto e original nikako ne go unistuvaj
Требало кај Мите да одиш више кога си сакал да репарираш. Знам дека малце има антиреклама на форумов за него ама за однос вложено добиено и трипер комбинации е најдобар. Може да се направи фабричко али стварно 200 еур ке кошта и не се исплати за едно.Ке ти препорачам да појдеш до бапчор у авто команда тие имаат вакви ствари,јас за за полонез таму купувам.
Дај бе да се собереме група и да идеме и да ебеме колеме и палиме нефер трговци!ping @Falanga