Автор Тема: BMW e46 320ci  (Прочитано 37459 пати)

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Одг: BMW e46 320ci
« Одговори #60 на: 24 Август 2011, 13:15:36 pm »
не викам јас да се тркаме бе другар..иначе еве да си во тек..секоја недела во 22 часот се собираме кај веро на иво лола рибар мислам се викаше улицата (не памтам улици)...
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен zvonkog

• Редовен
  • Пораки: 1069
« Одговори #61 на: 24 Август 2011, 13:35:00 pm »
топ кола другар..со здравје да си ја возиш..и ако ме слушнеш мене немој да си ја сменил никад..иначе ке падне некоја трка преиодов или...?

може не си мислел да се тркаме јас и ти или јас со некој друг, ама изрази се подобро да те разберам....како да го протумачам ова горе?

иначе фала за инфо, и што се прави кога се собирате?

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #62 на: 24 Август 2011, 13:37:06 pm »
Од моја страна е протумачено дали имаш договорено веќе некоја трка. А трките на Веро што се дешаваат се многу интересни, никој не се осеќа како губитник кога ќе изгуби. Чиста забава!

Се собираат секоја недела од 22:00 па натаму. Некогаш повеќе, некогаш помалце.

Отсутен edonos

• Сениор
« Одговори #63 на: 24 Август 2011, 13:40:50 pm »
топ кола другар..со здравје да си ја возиш..и ако ме слушнеш мене немој да си ја сменил никад..иначе ке падне некоја трка преиодов или...?

може не си мислел да се тркаме јас и ти или јас со некој друг, ама изрази се подобро да те разберам....како да го протумачам ова горе?

иначе фала за инфо, и што се прави кога се собирате?
протумачи го така како што го читаш..ништо што правиме..заебанции има колку сакаш и одкако ке се собереме малце повеќе народ се иде на обиколница и евентуално паѓа некоја трка..

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #64 на: 24 Август 2011, 14:43:12 pm »

А трките на Веро што се дешаваат се многу интересни, никој не се осеќа како губитник кога ќе изгуби. Чиста забава!
Не би се согласил со реченицава. Ретко кога се многу интересни, а и често некој се осеќа како губитник и му сметал распоредот на ѕвездите, утнал брзина, нешто баш тогаш не му е ден и така. Или па други тргаат порано, кочат ако почнат да губат и слично :)

и евентуално паѓа некоја трка..
И ова е битно. Евентуално ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #65 на: 24 Август 2011, 15:18:15 pm »
Главниот организатор, на трките знаете кој е :)

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #66 на: 24 Август 2011, 16:55:41 pm »

А трките на Веро што се дешаваат се многу интересни, никој не се осеќа како губитник кога ќе изгуби. Чиста забава!
Не би се согласил со реченицава. Ретко кога се многу интересни, а и често некој се осеќа како губитник и му сметал распоредот на ѕвездите, утнал брзина, нешто баш тогаш не му е ден и така. Или па други тргаат порано, кочат ако почнат да губат и слично :)

И ти си бил расипник. Јас се обидувам да го поттикнам дечкото да ве растури сите, ти го одвратуваш :(

Отсутен zvonkog

• Редовен
  • Пораки: 1069
« Одговори #67 на: 24 Август 2011, 17:47:09 pm »

И ти си бил расипник. Јас се обидувам да го поттикнам дечкото да ве растури сите, ти го одвратуваш :(
слушај немој да дојдам со тракторчето (530д) па сите партал да ве праам  :D ;D :D

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7387
« Одговори #68 на: 24 Август 2011, 17:56:04 pm »

слушај немој да дојдам со тракторчето (530д) па сите партал да ве праам  :D ;D :D

Претстави го во гаражава :) :) 

Отсутен edonos

• Сениор
« Одговори #69 на: 24 Август 2011, 21:12:27 pm »
Која година е 530..?

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #70 на: 25 Август 2011, 03:14:23 am »
лелеее мојот омилен бимер, у пизду матер колку ја обожавам колава :) конкретно твојава е многу убав примерок, убаво е зачувана и надвор и внатре. со здравје да си ја возиш и уживач ;)
п.с. ако 530ката ти е Е60 ќе ми станеш идол ;D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #71 на: 25 Август 2011, 03:16:52 am »
лелеее мојот омилен бимер, у пизду матер колку ја обожавам колава :) конкретно твојава е многу убав примерок, убаво е зачувана и надвор и внатре. со здравје да си ја возиш и уживач ;)
Е39 ка му е 530ка та :D

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #72 на: 25 Август 2011, 03:19:40 am »

уф и таа е добра, само што некако ми е како поголема и погабаритна 3ка, е60ката коа искочи ми беше у пичку матер да и свршам на angel eyes.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #73 на: 25 Август 2011, 03:25:42 am »

уф и таа е добра, само што некако ми е како поголема и погабаритна 3ка, е60ката коа искочи ми беше у пичку матер да и свршам на angel eyes.
Најдобро БМВ , тоа ми е единствена желба меѓу колите , да имам едно 530д е60 и после не го давам , за жива глава :D

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14292
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #74 на: 25 Август 2011, 08:58:18 am »
После на даре 5ката ова е најбоље Бмв на форумов имаш )
A и се гледа дека го одржуваш бомбона е
малку те поправив хахах :D
И Јове И Даре,вразумете се малку  ;) :D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D