Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Фаровите на тигра се стаклени
da originalnite farovi na tigra se stakleni...by the way Martin kako si? ne se nerviraj druze ke se sredi...
ajde ajde ne se sekiraj ne si edinstven, na sekoj moze da mu se sluci toa...
JAS SUM MOOOKEN...
Цитат: google на 19 Септември 2011, 17:45:24 pmajde ajde ne se sekiraj ne si edinstven, na sekoj moze da mu se sluci toa...Абе бега срамота убаво ми беше паркирана понатака викам ај поблиску фраер ке се праам и го изедов хахаххахахахах али тоа е како викаат старите бпље ова што се деси можело и полошо
Цитат: MartinTigra на 19 Септември 2011, 18:43:34 pmЦитат: google на 19 Септември 2011, 17:45:24 pmajde ajde ne se sekiraj ne si edinstven, na sekoj moze da mu se sluci toa...Абе бега срамота убаво ми беше паркирана понатака викам ај поблиску фраер ке се праам и го изедов хахаххахахахах али тоа е како викаат старите бпље ова што се деси можело и полошо А што се деси?
Цитат: google на 20 Септември 2011, 03:18:39 amJAS SUM MOOOKEN... Хахахаха... ме изнасмеа ! Битно ја кренавме Само ти испадна фер, од другите никој нејќеше да мрдне !
I dobro bese so me poslusavte, sto zastanavte inace ako probase da ja vadi kako sto bevte site trojca vnatre, koa ke se spustese od sipkata, ili vrata ili kriloto ke mu ebese mater...