Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Добро... оваа не ти е скапа инвесиција да бидеме реални... Фолиите, ако земеш од ефтините 2 фолии се 150-200 денари и со некој другар да ги лепите... Или да ти залепи наш чоек... све на све... 3000-4000 денари со топ фолија...А фарбањево ти е... шмиргли 600, 800 1200 и 2000 и 150-200 грама боја... со се све 500 денари...
Ке ги средам ке направам и ја имам мерак многу али полека сега ептен се истресов од следниот месец ке направа ветувам не ме карајте одма сепак сум млад шофер хахаххахахаххах
Цитат: MartinTigra на 29 Август 2011, 19:37:57 pmКе ги средам ке направам и ја имам мерак многу али полека сега ептен се истресов од следниот месец ке направа ветувам не ме карајте одма сепак сум млад шофер хахаххахахаххах Не слушај никого од страна, концетрирај се тебе што ти е најбитно. Другиве може да серат до сабајле, поглеј им ги колите и ќе ме разбереш.
Јас го чекам Турбото пошто ми рече кај и да е ќе го добиеш па конечно да се пуштиме hahahaha
Цитат: bokicivic на 15 Септември 2011, 23:05:38 pmЈас го чекам Турбото пошто ми рече кај и да е ќе го добиеш па конечно да се пуштиме hahahahaЌе биде Боки, само полека ! Со позиција се почнува.. хаха