Во последно време приметив дека под колата има капки од уње, и викам оваа ке иде на мајстор. Се јавувам на мајсторот Аце од драчево, вика носи кај Морски да ти го исперат моторот па тогаш дојди. Ок ја однесов денеска викам колку, ми вика 600 перење мотор доле горе и 200 перење на целата кола. Ок викам нема да се правам циган( btw на страната им стои комплет перење на мотор 500 со 150 денари). Идам да ја земам денеска ај шо инсектите си стојат по преден браник , па плус и капакот оздола не го наместил , ми вика немаме стеги( и шо сега јас со куров да го стегнам?), и уште еден плус капакот над моторот што стои, има еден штраф шо го држи , и истиот го беше забаталил негде едвај го најде среќа што видов. Се накурчив си тргнав и викам овој ке го рекламирам сегде кај ке стигнам. Да беше само ова ок , но, тргање со колата , истата трохира, и не влече , силата на пола, тргнување на семафорите у прва мислам ке изгасне. Дали може некој да ми каже што и е маката сега? инаку се работи за мазда 3 1.6 дизел