Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Diesel на 12 Јули 2021, 10:13:54 amЦитат: Inter1 на 12 Јули 2021, 09:10:07 amНе ти треба полиш експрес пред керамик спрејот. Со фери или било кој сјај за тањири испери па керамик спрејот. полиш шампонот чувај го за друга прилика Разочарао си ме.И ти мене со одговоров Прв пат со дестилираната вода, сега по втор пат. 3 strikes out Луди се детаилерине со ИПА што пребришуваат пред восок/керамика небитно. Вие го терате членов да пере со шампон со восок и над тој нетраен восок/филм од шампон да става добар восок. Не да ме разочаравте... Штета немам ракија при рака, ќе испиев неколку литри да ја покријам тагаваedit: Најдов ракија
Цитат: Inter1 на 12 Јули 2021, 09:10:07 amНе ти треба полиш експрес пред керамик спрејот. Со фери или било кој сјај за тањири испери па керамик спрејот. полиш шампонот чувај го за друга прилика Разочарао си ме.
Не ти треба полиш експрес пред керамик спрејот. Со фери или било кој сјај за тањири испери па керамик спрејот. полиш шампонот чувај го за друга прилика
Kaj naogate ipa alkohol-isopropyl?
Цитат: M3V8 на 12 Јули 2021, 17:52:28 pmKaj naogate ipa alkohol-isopropyl?Етанол 95% од Алкалоид, сеа вториов ми е од Охридска фирма, исто 95%. Го раствараш до 10-15% (или колку сакаш) со дестилирана вода и имаш IPA за пребришување на кола.
Здраво дечки.Препорака за перална за сам да си испереш кола во Аеродром, Скопје ?Пералните кај Окта ги затворија, па сега одам на булевар Борис Трајковски, и барам нешто поблиску.
Цитат: draganamon на 12 Јули 2021, 22:13:34 pmЗдраво дечки.Препорака за перална за сам да си испереш кола во Аеродром, Скопје ?Пералните кај Окта ги затворија, па сега одам на булевар Борис Трајковски, и барам нешто поблиску.Јане Сандански Sonax ја затворија и сега е Гала