Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Cranium на 28 Ноември 2018, 16:00:49 pmЦитат: Dejan Gj на 28 Ноември 2018, 09:36:52 amНе постои перална која пере со PH неутрал шампонЦитат: JezuzNoChill на 28 Ноември 2018, 11:01:09 amНиту пак постои четка која не прави swirl marks.постои - премум моторс, ама малце ми е ван пат и треба да се закаже.. треба да ги барам да видам како оди принципотСпоред цената мислааааам дека LOREAL шампон користат, ама не сум сигурен.
Цитат: Dejan Gj на 28 Ноември 2018, 09:36:52 amНе постои перална која пере со PH неутрал шампонЦитат: JezuzNoChill на 28 Ноември 2018, 11:01:09 amНиту пак постои четка која не прави swirl marks.постои - премум моторс, ама малце ми е ван пат и треба да се закаже.. треба да ги барам да видам како оди принципот
Не постои перална која пере со PH неутрал шампон
Ниту пак постои четка која не прави swirl marks.
Цитат: marjanot на 27 Ноември 2018, 08:53:28 amВо саботата вечерта, пошто морало да се оди во Џамбо по набавка, ја оставив колата на перење во LM (ваљда), пералната во склоп на Џамбо, пошто беше ко низ нива орана и внатре и во гепек нечиста заради превоз на стоки и добра во одминатиот периодкога ја завршиле со перење ја оставиле надвор на темниот паркинг, од страна на главниот влезне приметив како е исчистена, пошто беше темница, знам само дека внатре кога се замагли беше расшљакана по стаклата кога паркирав во гаража, видов дека ниту бандажите се исчистени (црни од внатрешните страни на големите прстени), ниту средство за гуми ставено, пребришано ваљда со некоја искината подкошуљаона што ме извади од такт, ме збесна, е што видов на задната таблица заглавени неколку влакна од четкапластични влакнане сум видел суште во каква состојба е надворешно (пошто веднаш заврна и се испрља) и ќе видам наредно перење на дневна светлина, али очекувам четките да си ја „завршиле убаво“ работата250ден. перење, у г’с да си ги начукаат@marjanot Има четка и четка. Јас кога имав слободно време да перам кола во двор имав земено четка каде што врвовите се дополнително расцепкани, верувај мека е како четка за коса за бебе. Така да треба да ја видиш за да знаеш.Е сеа ако земале како за теписи ...
Во саботата вечерта, пошто морало да се оди во Џамбо по набавка, ја оставив колата на перење во LM (ваљда), пералната во склоп на Џамбо, пошто беше ко низ нива орана и внатре и во гепек нечиста заради превоз на стоки и добра во одминатиот периодкога ја завршиле со перење ја оставиле надвор на темниот паркинг, од страна на главниот влезне приметив како е исчистена, пошто беше темница, знам само дека внатре кога се замагли беше расшљакана по стаклата кога паркирав во гаража, видов дека ниту бандажите се исчистени (црни од внатрешните страни на големите прстени), ниту средство за гуми ставено, пребришано ваљда со некоја искината подкошуљаона што ме извади од такт, ме збесна, е што видов на задната таблица заглавени неколку влакна од четкапластични влакнане сум видел суште во каква состојба е надворешно (пошто веднаш заврна и се испрља) и ќе видам наредно перење на дневна светлина, али очекувам четките да си ја „завршиле убаво“ работата250ден. перење, у г’с да си ги начукаат