Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Добро ова на сите коли го има после врнење ама на црна највише се познава а?Чаре нема некое?Sent from my iPhone using Tapatalk
Точен податок.До сега 3 коли сребрени сум имал. И не мењам више, само сребрено зимам!!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Вчера бев до кај Даме да ми среди некои флеки, благодарност до него, професионално ја заврши работата, и во спат си земав мегвајерс ултимејт шампон и интериор детаилер.И еве го резултатот + помината со сонакс полиш и квик детејлер.Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: Bumb на 10 Ноември 2018, 13:52:43 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Вчера бев до кај Даме да ми среди некои флеки, благодарност до него, професионално ја заврши работата, и во спат си земав мегвајерс ултимејт шампон и интериор детаилер.И еве го резултатот + помината со сонакс полиш и квик детејлер.Sent from my iPhone using TapatalkTi fali saml sredstvo za zacrnuvanje gumi za da bide kompleten izgledot, inace ostanatoto top.
Цитат: BrziGonzalez на 02 Ноември 2018, 19:37:17 pmТочен податок.До сега 3 коли сребрени сум имал. И не мењам више, само сребрено зимам!!Најважно да не се заебеш со црна или уште бетер тегет.