За мене meguiars natural shine protectant. Перфекција.
zakon a zamisli go sporeduva so k2 aj ne me....
Za nekogo e zakon, za nekogo ustav, za nekogo e katastrofa. Se e rabota na vkus.
Pod prvo i osnovno @dame poso ocigledno ne si doprocital do kraj nikade ne sporediv kvalitet tuku samo mililitri. A za moj pari i mililitri i cena i ambalaza i revjua na internet i se sto sakam ke sporeduvam. Jbg pazar i konkurencija
Garantiram deka @Tesla ne go ima probano Meguiars natural shine tuku pisuva samo od procitano od net (ako gresam izvini), za razlika od mene sto go imam i K2 i Sonax interrior cleaner i Meguiars ULTIMATE Interior detailer, pa znam sto pisuvam.
Pak ke kazam, sekoe sredstvo si e dobro vo svojot price range. Normalno kolku pari tolku muzika. Pozdrav
Најмногу сум мразел луѓе што цепидлачат, ама сега ќе цепидлачам и јас.
First of all:
Го имам пробано овој производ на мегс, односно го имам нанесено на шалтаблата. Така да грешно гарантираш. Имам џоќер, имам и некое си друго турско, ама со мегс не може да се споредат. И цената исто не може да се спореди. ( се согласувам овде со тебе ).
Кога се работи за внатрешноста на мојот автомобил секогаш сум гледал да е скоцкана и педантно чиста. ( за каросеријата искрено ме заболе).
Second:
Мислам дека нема да е лошо да пишувате на кирилица, имаме членови, клабери, кои живеаат во швајцарија, америка и имачка, па пишуваат кирилица. Не е фер едноставно према другите. Ова е за тебе интер1.
Биди ми поздравен, немој да се лутиш за горенаведеново. ( Јавно ти се извинувам).
I mene mi stoj tesla samo za net man, ni slika ima staveno od nekoj proizvod so go ima ni nisto 
Tи благодарам за коментарот, имај пријатен и убав ден.
Поздрав