Автор Тема: Перење возила  (Прочитано 867125 пати)

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
Одг: Перење возила
« Одговори #1545 на: 20 Мај 2018, 20:36:21 pm »
За мене meguiars natural shine protectant. Перфекција.
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3235
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896
« Одговори #1546 на: 20 Мај 2018, 22:53:53 pm »
zakon a zamisli go sporeduva so k2 aj ne me....

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
« Одговори #1547 на: 21 Мај 2018, 08:01:57 am »
Za nekogo e zakon, za nekogo ustav, za nekogo e katastrofa. Se e rabota na vkus.
Pod prvo i osnovno @dame  poso ocigledno ne si doprocital do kraj nikade ne sporediv kvalitet tuku samo mililitri. A za moj pari i mililitri i cena i ambalaza i revjua na internet i se sto sakam ke sporeduvam. Jbg pazar i konkurencija
Garantiram deka @Tesla  ne go ima probano Meguiars natural shine tuku pisuva samo od procitano od net (ako gresam izvini), za razlika od mene sto go imam i K2 i Sonax interrior cleaner i Meguiars ULTIMATE Interior detailer, pa znam sto pisuvam.
Pak ke kazam, sekoe sredstvo si e dobro vo svojot price range. Normalno kolku pari tolku muzika. Pozdrav
« Последно менување: 21 Мај 2018, 08:16:01 am Inter1 »

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3912
« Одговори #1548 на: 21 Мај 2018, 09:04:13 am »
I mene mi stoj tesla samo za net man, ni slika ima staveno od nekoj proizvod so go ima ni nisto  ;D

Отсутен dame

• Сениор
« Одговори #1549 на: 21 Мај 2018, 09:18:04 am »
Ajde uste ednas @Inter1  spored mene od gorenavedenite da pisuvase za ml i k2 go probav ednas ne mi ostavi nekoj vpecatok i ne pisav za nego nisto a za sonax kazav deka e dobar no deka vo ml ako gledame e poskap od meguiars ,a za meguiars kazav deka e bas poj moj vkus i ako go nemas probano treba da go probas

Отсутен dame

• Сениор
« Одговори #1550 на: 21 Мај 2018, 09:21:09 am »
I da se doizjasnam bas toj natural shine ne deka quick detailer ne e dobar ,a za supreme shine  mi e sjaen a jas nesakam taka

Отсутен Inter1

• Редовен
« Одговори #1551 на: 21 Мај 2018, 09:29:52 am »

@dame ova ti e epten obratno od ova sto sledno si go pisal

Ajde uste ednas @Inter1  spored mene od gorenavedenite da pisuvase za ml i k2 go probav ednas ne mi ostavi nekoj vpecatok i ne pisav za nego nisto ...

Kako i da e, ne sme se razbrale ocigledno :)
Inaku i mene mi e Meguiars edna od omilenite firmi i milion nivni raboti imam i nema utka. Se sto imam od Megs e odlicno i vredi za parite. Muabetot bese kolku budzet ima clenot. Inaku i od TW ima 500ml mleko za kokpit okolu 500-550 denari e, ima i od sonax 500 ml okolu 500-550 den e, ima i Megs nekolku razlicni okolu 700-750 den. E sega ako nekoj e epten kejflija po detailingov se znae, Megs ke zeme kako no.1 ili pak Sonax kako vtora opcija, ako pak nekoj zema radi reda i ednas godisno da prebrise i kolku da se rece deka ima sredstvo togas k2 poso e najeftino i za ednas godisno e top.
@Roci  vo pravo si :D

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7703
  • French diamond
« Одговори #1552 на: 21 Мај 2018, 09:33:26 am »
Јас имам вакво

И супер си е.Бо пробал после ова од Мег. да видам што толку го фалите  :)

Отсутен dame

• Сениор
« Одговори #1553 на: 21 Мај 2018, 11:04:08 am »
Dobro be @Inter1 dali mozes da gi sporedis joker i k2 ,ili k2 so megs daj ne zabusavaj no vo edno definitivno se soglasuvame cenata i sekoj so svojot djeb i zelba  eve moe mislenje @n1kola go koristi dp jas na pr ne go sakam povek mi se dopagja sonax mat finish

Отсутен Inter1

• Редовен
« Одговори #1554 на: 21 Мај 2018, 11:29:43 am »
@dame nesto ne se razbirame ocigledno :)
Aj pak ke postiram nesto pogore sto pisav
Za nekogo e zakon, za nekogo ustav, za nekogo e katastrofa. Se e rabota na vkus.
Pak ke kazam, sekoe sredstvo si e dobro vo svojot price range. Normalno kolku pari tolku muzika.
Normalno deka Megs ne se sporeduva so Joker i K2, ama pak sekoj ne saka Megs, Sonax ili tn da ima, nekoj e zadovolen i so osnovno sredstvo za malku pari koe ke vrsi odlicna rabota za vlozenite pari.
Ako parite ne se problem, togas za clenot a i za Dame moja top lista nadrealista :D Megs no.1 izbor (nekolku razlicni varijanti imas), Sonax no.2 izbor, TW br.3 izbor i K2 polo protect kako posleden izbor 
Se nadevam sega se razbravme
« Последно менување: 21 Мај 2018, 11:38:50 am Inter1 »

Отсутен dame

• Сениор
« Одговори #1555 на: 21 Мај 2018, 11:56:20 am »
Tooo majstoreeeeee

Отсутен Tesla

• Редовен
« Одговори #1556 на: 21 Мај 2018, 12:58:38 pm »
Pod prvo i osnovno @dame  poso ocigledno ne si doprocital do kraj nikade ne sporediv kvalitet tuku samo mililitri. A za moj pari i mililitri i cena i ambalaza i revjua na internet i se sto sakam ke sporeduvam. Jbg pazar i konkurencija
Garantiram deka @Tesla  ne go ima probano Meguiars natural shine tuku pisuva samo od procitano od net (ako gresam izvini), za razlika od mene sto go imam i K2 i Sonax interrior cleaner i Meguiars ULTIMATE Interior detailer, pa znam sto pisuvam.
Pak ke kazam, sekoe sredstvo si e dobro vo svojot price range. Normalno kolku pari tolku muzika. Pozdrav

Најмногу сум мразел луѓе што цепидлачат, ама сега ќе цепидлачам и јас.
First of all:
 Го имам пробано овој производ на мегс, односно го имам нанесено на шалтаблата. Така да грешно гарантираш. Имам џоќер, имам и некое си друго турско, ама со мегс не може да се споредат. И цената исто не може да се спореди. ( се согласувам овде со тебе ).
 Кога се работи за внатрешноста на мојот автомобил секогаш сум гледал да е скоцкана и педантно чиста. ( за каросеријата искрено ме заболе).
Second:
 Мислам дека нема да е лошо да пишувате на кирилица, имаме членови, клабери, кои живеаат во швајцарија, америка и имачка, па пишуваат кирилица. Не е фер едноставно према другите. Ова е за тебе интер1.
Биди ми поздравен, немој да се лутиш за горенаведеново. ( Јавно ти се извинувам).

I mene mi stoj tesla samo za net man, ni slika ima staveno od nekoj proizvod so go ima ni nisto  ;D

Tи благодарам за коментарот, имај пријатен и убав ден.
Поздрав

Отсутен Inter1

• Редовен
« Одговори #1557 на: 21 Мај 2018, 13:01:49 pm »
@Tesla  Ок ке пишувам на литературен Мкд.
Se zezam, ke si prodolzam po staro :D Ne se luti i ti odma, plus kejf mi e sto konecno edna rabota imas probano od site sto gi pisuvas :D 
p.s. koga ke odam i jas vo dijaspora ke pisuvam na mkd :D

Отсутен Tesla

• Редовен
« Одговори #1558 на: 21 Мај 2018, 13:07:25 pm »
Ноу мај френд. Не се лутам :D
 Здравје, викендов ќе одам до хубо да го земам праксис шампонот, па ќе пишам мое видување.

Отсутен Inter1

• Редовен
« Одговори #1559 на: 21 Мај 2018, 13:09:44 pm »
Само опуштено :)
За 99 денари праксисот е супер, ама далеку е од Мегуиарс шампоните :D