Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Sportex на 21 Август 2011, 01:27:26 amШо туку маани му наоѓате...ако ви дадат по едно очи ќе извадите! Ако не е турбо нема да можам со четврта да тргнам... Реално таква кола подобро да ја немам, налет и порше и се
Шо туку маани му наоѓате...ако ви дадат по едно очи ќе извадите!
Мене Порше ме асоцира на совршена класика после што не постои ништо подобро...
Мене Порше ме асоцира на совршена класика после што не постои ништо подобро...секој човек што во животот ке направи малце повеќе пари прво купува Ферари......
Цитат: mmm121 на 21 Август 2011, 14:45:09 pmМене Порше ме асоцира на совршена класика после што не постои ништо подобро...секој човек што во животот ке направи малце повеќе пари прво купува Порше......секој човек што во животот ке направи МНОГУ пари купува Ferrari......Поправено
Мене Порше ме асоцира на совршена класика после што не постои ништо подобро...секој човек што во животот ке направи малце повеќе пари прво купува Порше......секој човек што во животот ке направи МНОГУ пари купува Ferrari......
Не ни може да се спореди Porshe со Ferrari. У основа секое Porshe e на платформа Golf 5
Цитат: Cuore Sportivo на 21 Август 2011, 22:59:37 pmНе ни може да се спореди Porshe со Ferrari. У основа секое Porshe e на платформа МАТИЗ Пхахахахахахахаааа
Не ни може да се спореди Porshe со Ferrari. У основа секое Porshe e на платформа МАТИЗ
Porschevo e dojdeno do krajot na svojot evoluciski pat. Ne znaat veke sto da smenat na nego.
Не ни има потреба од менување