Искрено, јас најмногу би сакал да си отворам некое убаво дотерано местенце со биљард, пикадо, пинг-понг, плејстешн3 и компјутери една 10ка. Не дека ке вадам пари или слично, да има дека да се соберат деца, дружба, да се згрижат на ладното, нормално и некоја пара ке падне, АМА ако нема покер или трка на кучиња или слично, пари не верувам дека ке се вадат. Пари ке има за тај што ке работе со тоа, не којзнае колку, ама барем ке знае плата го чека на крај од месецот. Би сакал да се вратам и те тоа да си го работам, искрено, со компјутери одсекогаш сум се занимавал и сум сакал тоа да го работам. Можеби како пензионер, никогаш не се знае, нели. Истотака и теретана мислам дека е добра инвестиција, само во мал град како што е Кочани нема да успее од причина во едно маало веќе има по 2 теретани. Да отворам кладилница, немам занает(крим скул), ни толку пари за лиценци и сл.
Профил на Штедилница Можности
Штедилница Можности е финансиска институција која постои веќе 16 години на финансискиот пазар во Република Македонија, додека почетоците на микро кредитирањето преку “Можности“ датираат од 1996 година
сепак не верувам на се што е напишано на интернет, а во Кочани знам дека дуќанот е отворен околу 3-5 години, како и да е, небитно ми е.