Автор Тема: Занимање на форумџиите  (Прочитано 164063 пати)

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
Одг: Занимање на форумџиите
« Одговори #60 на: 16 Август 2011, 11:00:47 am »
Асоцијален џаболебар. Главна професија мерење сокаци со чекори од средна големина. Дневни активности: утрински по неколку ракии за циркулација потоа одиме на кафе во Жабар и пиеме ракија со шопска или македонска салата.
Во слободно време се досадувам, што би рекле колегите од Жабар, не се „доседуе“. Парите не ми се проблем бидејќи пари нема. А човек кој нема пари, имот, автомобили, жена и работа практично нема никакви проблеми!
Затоа пак имам амбиција да добијам седмица на лото и тоа кога премијата ќе биде над милион евра. Чекам само да ми се присака да уплатам лифче. Немам поголеми планови за парите кои ќе ги добијам на лото, ќе си ги торшам за секојдневни тековни активности во кафана и слично.
zaboravi da kaze deka hobi mu e dosagjanje kaj google vo garaza...;)

Отсутен google

• Редовен
« Одговори #61 на: 16 Август 2011, 11:05:53 am »
neznam ni ja so so se zanimavam, so mnogu raboti vo zivotot sto mi se interesni, a ako ima nekoja posebna a ne sum zabelezal neka kazat drugite sto zabelezale vo so me biva...pozz :)

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
« Одговори #62 на: 16 Август 2011, 11:06:41 am »
A dali ima nekoj koj raboti nesto povrzano so koli???
ЈАС! Можам да те заразам од Ешерихија коли кога сакаш
здебели го зборот нема девојчето да те разбере...

I bez Debeli zborovi go razbiram sto saka da kaze, mu citam od ocite :) ....Od esserihijata samo toj del go razbirass, toa KOLI ti e nepoznat poim, neli...?

@ Nikolce: Debelite zborovi pogressno se razbiraat :D

I bidejki skoro 2 dena sum vo potraga po nekoj koj sto se razbira od koli t.e sto e clen na forumov i sto osnovno zanimanje mu e povrzano so koli, a ne samo da ima procitano za niv, akcijata ja proglasuvam za Neuspessna i zatvorena. :) :) :)

Imajte prijaten den Forumdzii so zanimanje..... :D
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
« Одговори #63 на: 16 Август 2011, 11:08:01 am »
neznam ni ja so so se zanimavam, so mnogu raboti vo zivotot sto mi se interesni, a ako ima nekoja posebna a ne sum zabelezal neka kazat drugite sto zabelezale vo so me biva...pozz :)

aaaaaaaaaaaaa tebe te biva za.......instaliranje kapacinja na dzivanite :D :D :D

P.S: Pa ti ziv si bil??? Covece da ne bese na plasticna rekonstrukcija sto te nema celo leto??? :P
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен google

• Редовен
« Одговори #64 на: 16 Август 2011, 11:24:00 am »
eee eli ja sum seriozen decko koa pravam nesto pravam da zabelezat i drugite, ja koa teram odmor teram i da se zamoram i da se odmoram po cel mesec...

vo nedelata koa me vidovte na vero togas se vrativ od odmor...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #65 на: 16 Август 2011, 11:25:10 am »

aaaaaaaaaaaaa tebe te biva za.......instaliranje kapacinja na dzivanite :D :D :D

P.S: Pa ti ziv si bil??? Covece da ne bese na plasticna rekonstrukcija sto te nema celo leto??? :P
И тоа незнае ко што треба да го направи!!! Му ги украдоа неговите, не па ли туѓи да мести!!! :)

Шала на страна гугл си е супер сервисер.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #66 на: 16 Август 2011, 11:32:41 am »
За медицински апарати ;)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #67 на: 16 Август 2011, 11:36:46 am »
a ako ima nekoja posebna a ne sum zabelezal neka kazat drugite sto zabelezale...pozz :)
Има, има! Двете од тие четирите пичурници вчера што седеа сами централно во кафичот. Јас приметив едната на уабвото суратчето имаше меснати усни, па сега ти види како може да се употребат. А другата беше широкогруда особа, но сиромашката немала пари да си купи блузиче па морала да го носи тоа помалото од сестра је, па немсто да го пукне морала цицурниците да ги претече кон надвор.

zaboravi da kaze deka hobi mu e dosagjanje kaj google vo garaza...;)
Да, благодарам на надополнувањето. Вчера кога бев во гугларницата ме прашуваа муштериите кај сум се изгубил. Велат дека просторијата била некако празна без мене. Се прашувам дали физички или психички сум им недостасувал...

2 dena sum vo potraga po nekoj koj sto se razbira od koli
Коли е множина од кол. А за тоа подобро да се обратиш во некоја дрводелска работилница. Ние на форумов не сме компетентни.

Шала на страна гугл си е супер сервисер.
Чул те господ! Од сервис да не куртулиш! Ќе ти биде доживљај сервисот кај Гугле бидејќи е преполн со VW ѓубре. Еве појди сега поправа една канта од Пасат.
« Последно менување: 16 Август 2011, 11:38:25 am gOJDO »
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #68 на: 16 Август 2011, 11:38:10 am »
Кој има помалку време:                                                                             Кој има повеќе време:

Отсутен Bad-Gamer

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 430
  • Тркач! Брм брм!
    • Официјален сајт на АКК „Никола Карев“ - Скопје
« Одговори #69 на: 16 Август 2011, 11:51:47 am »
Diplomiran Inzener po Kompjuterski Nauki i Informaciski Tehnologii, specijalnost Softversko Inzenerstvo, momentalno studiram Master nasoka Softversko Inzenerstvo. Cel zivot posveten na mrezi, no kaj nas nekako seuste ne se dovolno ceneti, pa vo mementov sum nasocen na softver. Izrabotuvam bilo kakov softver vo Java, C++, Web aplikacii, Web strani i Mrezi (izrabotka, montaza i konfiguracija). Ponekogas ako se raboti za devojce i servisiranje na komjuteri.

Kako freelancer momentalno dejstvuvam kako Sistem Administrator vo pomala firma od Skopje.

Kako hobi vozam trki vo Makedonskiot Sampionat na brdski i kruzni pateki. Vtoro hobi mi e napredna mehanika, odnosno tuniranje na atmosverski masini, izgotvuvanje na podvozja, izrabotka na menjaci i slicno.

Sporeden biznis mi e koristenje na lugjeto i vrskite sto gi imam za pomos na ostanatite od koi se zadovoluvam so mal kjar (kolku da ima za denot za pivo). :D

@eli Rabotam barem ednas vo dve nedeli asolno zamackan vo ulje i toa samo za dobri pari, za servisi i lameli/potisni NIKAKO... :P
No more Project Seicento, it is gone forever... :cry:
Race Project Yugo 1150ccm3 - Gr.A so aneks - Nacional Class :)
New Project Clio 2.0 16V Sport is here, going on... :P

Just do it! :P

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11810
  • Архитект
« Одговори #70 на: 16 Август 2011, 12:27:36 pm »

Не беше на пластична реконстрикција, ама какво фрузурче имаааааа................... Гарант ова лето му се залепиле пет, шеснааесет гастербајтери!! :D :D :D

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
« Одговори #71 на: 16 Август 2011, 13:01:14 pm »
Дипломиран економист на Економски, наскоро магистер ...

Вработен во државна институција, кадешто главна преокупација се финансиите, извештаи, анализи, статистики, разноразни методологии ...

Се разбирам во компјутери (хардвер и софтвер), велосипеди со мотор :D (кинески), наскоро ќе ја запознаам подетално и колата,  женски :D :D :D .. Од хоби, возам ролерки 2-3 пати неделно на кеј, пиво со другарите, џаболебарење кога се има време, ме интересира скоро се и сешто ...

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
« Одговори #72 на: 16 Август 2011, 13:06:19 pm »
Вработен во државна институција, кадешто главна преокупација се финансиите, извештаи, анализи, статистики, разноразни методологии ...

Министерство за финансии? ;D
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #73 на: 16 Август 2011, 13:08:36 pm »

Министерство за финансии? ;D
МВР
ВО Министерство за Финансии се преокупирани со кражби, проекти за кражби, малверзации, манипулации, рекет и конфискација.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #74 на: 16 Август 2011, 13:14:22 pm »
ц ц ц браво бе, све некој клатикурци на форумов ;)