Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ete ja famoznata kolekcija od vosoci ( nekoi od vosocite, mi se potroseni i sisencata mi se frleni i zatoa ne mi se slikani ) (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)A eve gi i nekolku po nekolku slikani za poubavo da se gledaat. Koj go interesira nesto posebno za bilo koj proizvod, slobodno neka prasa ke odgovoram.Polir pastite i samponite ne gi slikav, gi ostaviv za dr prilika (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Zavisi koj Sonax, ako mislis na voj imas preporaka od mene (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Deneska go probav carluxot ( i pokraj losite vremenski uslovi ) po preporaka na Dare ( uste ednas thanks )vo garaza go nanesov na 2 vozila i na skuterot. Navistina e easy on easy off, duri i prelesen za rabota, ni fleka ni nisto, isto taka vistina e toa sto go pisuva deka dava ogledalo efekt. E sega malku diskutabilno e prasanjeto okulu trajnosta, na testot na Vigan se pokaza dosta slabo, ama mene toa ne mi e tolku bitno oti sekako odozdole imam naneseno profi wax i carluxov e ko guard na toj wax, a od druga strana spomnav deka e prelesen za rabota, bukvalno za 30min si gotov so cela kola, taka da i ednas na 2 meseci da go nanesuvas vo nedela popladne pak se isplati Eve 3 slikicinja vo garaza slikani oti nadvor zavrna Koj saka da go proba ima preporaka od mene za vosokov (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)