Денеска го венчавме болидот во ПСС на зајчев рид. Се вкупно 4987 + 1500 фонд за патишта, значи 6487 денари.
Го прашувам тој едниот од кои што го проагаа на технички, како е, ми викаат одлично, колегите што ја проверуваа не кажаа забелешки
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
во псс мене ми рекоа дека и да извадам едно тркало, колата ке пројде без проблем и без замерки од колегите...
тоа беше одговор кога го ресгистриравме (последен пат) роверот, кој што имаше проблеми со рачна кочница (не кревај зашт ке се укочи), на левиот фар од проблеми со струја светеа и кратко и долго заедно ама жолто, десниот фар беше скршен, заден десен штоп пола го нема, заден лев третина го нема, напред место масивните и огромни жмигавци има турено исечени пластични шишиња од пиво, голема луфта на сите јабучици и летва, задно десно тркало скоро и да не кочи на ножна кочница, предно лево крило згмечено и еден убав дел од браникот немаше, плус чури низ аупух (јебига стар дизел-механички)...
да.. колегите немаа никаква замерка... се беше “во нај добар“ ред со возилото...
итно беше да се регистрира, пошто корсата што ја возеа и се потпали инсталацијата... после 2-3 недели кога се среди корсата, нормално, го грабнавме со боро и средивме се како што треба да биде... се освен чурењето нормално...