Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Мандил друже извини што сум те згершил, Мандил не знам што е ама Мандал знам. Си размилсувал ли некогаш да си го смениш никот? хахаха.Иначе да знаете, нема потреба да чекаме наредна година. В оноември пак ќе има метеорски дожд. Ама и било кое време да отидеме иако нема метеорски дожд а нема полна месечина пак ќе видиме повеќе метеори отколку што видовме овој пат.Вие само изразете желба, добијте амин од Спортекс и Гојдо и одиме.Дени фотки?
Мандил е моето презиме. Мандил Бранко иако поише ме викаат по презиме па затоа уставари е и никот МаНДиЛ
Цитат: gOJDO на 13 Август 2011, 17:19:19 pmФиланџи, т.е. меанџи! Рани куче да те лае! Кај не ти улетав со баграта па уште се провоцираш...Пеќи, сеа не елаборирам закани! За нареден пат ќе видиш ти! Ќе биде од играчка плачка!Па нели со во Охрид бе? Уште ми се закануеш. Чекај ќе стигне пушката....
Филанџи, т.е. меанџи! Рани куче да те лае! Кај не ти улетав со баграта па уште се провоцираш...Пеќи, сеа не елаборирам закани! За нареден пат ќе видиш ти! Ќе биде од играчка плачка!
Ете ги Марсовците што ги збори Спортекс, таму се и го поздравија, рекоа ќе му дојдат во Велес да му го пробаат вонземскиот ASX
Побрзи се од пунтото, тешко дека можам ја да ги утрам.Можам само да отворам гепек и да им пуштам музика да заиграат.