Автор Тема: Предлог за собир на Рудине - Петок 12.08.2011 од 19:30 па натаму  (Прочитано 49482 пати)

Отсутен Ogi88

• Редовен
  • Пораки: 1148
Со Рики не треба дозвола :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34289
  • Таков е животот... јебига
Со Рики не треба дозвола :)
Ама Рики ако кидне прв и не чекаат после таму без него, има изгор да не напраат ќе не тераат козјак да го пиеме.
Не сум сигурен ама како да чув дека прекршувањето на забраната за одење во шума надвор од град во летен период не се казнува прекршочно туку кривично. Демек не како прекршување забрана туку како предизвикување општа опасност.

Не сум сигурен за ова, треба да се провери

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
Ццццццц

... да му е страв на човек да искочи надвор од градот и да си погледа ѕвезди ....

Колку што имам мало познавање од правото, да одговараш за кривично дело најпрвин треба да го направиш истото, и нормално спротивната страна да го докаже истото. Кое кривично дело е да седиш на трева на 10 м од пат (еве без цигари и алхохол) , мислам ако би било така тогаш и во С. Кореја е подобро ???

Мислам дека забраната се однесува на камперски оган, и слични огнени бла бла

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

Отсутен MaNDiL

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 356
You can sleep in your car, but you can't race your house.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
http://www.kurir.mk/magazin/zanimlivosti/38792-Meteorski-dozd-ne-ocekuva-vikendov
Така, така, за тоа зборуваме. Ајде ако си заинтересиран

Отсутен MaNDiL

• Јуниор
  • **
http://www.kurir.mk/magazin/zanimlivosti/38792-Meteorski-dozd-ne-ocekuva-vikendov
Така, така, за тоа зборуваме. Ајде ако си заинтересиран
90 % доаѓам со девојка ми ( нали романтики ово оно :D ) Значи ми треба ќебе за на земја или столчиња, топла облека и неизбежното скопско

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
90 % доаѓам со девојка ми ( нали романтики ово оно :D ) Значи ми треба ќебе за на земја или столчиња, топла облека и неизбежното скопско
Не кебе. Мора да си над земја освен ако нејќеш да си утоп.... уствари чекај..... ти со девојка си, ќе бидеш утоп и вака и така.... па доообро, како сакаш :)

Отсутен MaNDiL

• Јуниор
  • **
Не кебе. Мора да си над земја освен ако нејќеш да си утоп.... уствари чекај..... ти со девојка си, ќе бидеш утоп и вака и така.... па доообро, како сакаш :)
:D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Me интересира, каква е разликата помегу овој и обичниот дожд?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Ајдеее Рики.
Кај обичниот дожд врне вода. Кај метеорскиот дожд врнат КАМЕЊА!
појасно ти е сега? хахаххах
Прочитај во вториот линк од мојот прв пост

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173

ROFL :D :D :D :D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Без навреда, но мислам дека ние не сме за на тој собир. Шо вика Спортекс не сме ние ликови кои ќе се понашаат како да умрел другарот Тито. Згора на се, освен Охрид и блиска околина на друго место јас неможам да одам. Значи несмее педерски да се одржи уште еден собир без мене! И тоа нека биде јасно!

Затоа по наредната недела, т.е. другиот викенд да појдеме на некоја интересна дестинација ширум земјава. Пример Пелистерски очи, во планинарскиот дом? Можеме да преспиеме(читај отрезниме) во планинарскиот дом и да продолжиме на друга локација наредниот ден.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Без навреда, но мислам дека ние не сме за на тој собир. Шо вика Спортекс не сме ние ликови кои ќе се понашаат како да умрел другарот Тито. Згора на се, освен Охрид и блиска околина на друго место јас неможам да одам. Значи несмее педерски да се одржи уште еден собир без мене! И тоа нека биде јасно!

Затоа по наредната недела, т.е. другиот викенд да појдеме на некоја интересна дестинација ширум земјава. Пример Пелистерски очи, во планинарскиот дом? Можеме да преспиеме(читај отрезниме) во планинарскиот дом и да продолжиме на друга локација наредниот ден.
Јас кога треба да бидам примерен мене лудило ме фаќа...А треба да сум озбилен се кинам од смеа...абе јас затвор ќе лапнев кога дававме стража на Дедиње на гробот на Тито...кога ме фати една смеа при посетата на една делегација не памтам сега од кај беше делегацијава...една жена со сукњата потфатена.....ќе се испомочав...среќа тој потполковникот од мајка роден...ми вика македонац..иди напоље...позови замену и иди олади се да те ја не оладим! ;D
Ја и гОЈДО ако дојдеме таму мислам дека друштвото нема да ви постои повеќе од наредниот ден...ќе се префлат кај нас сите со членство! ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Гојдо прави друга тема за тоа. Не ми ја труј оваа :) Муштериите ми ги бркаш!