Автор Тема: Предлог за собир на Рудине - Петок 12.08.2011 од 19:30 па натаму  (Прочитано 49468 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34289
  • Таков е животот... јебига
Јас ептен би сакал да идам, ама благодарение на мојата моментална здравствена состојба, не знам колку ќе биде најпаметно да идам у ладна ноќ со креветче на расклапање :)
Штрумфко, ладно е, влажно е, се седи подолго време. Ако лежиш мирен цело време се станува жива вода од упивање влага. Одличен одмор за очи и ум ама сам процени дали е за тебе со тековнава состојба, 38км е од Скопје башка работа.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Не го носете Спортекс , ќе направи некоја беља ;D ;D ;D ;D ;D
Него фаланга едно другарче е по тие работи ќе му кажам ако сака нека дојде ;D
Слободно нека ми пише на mile@astronomija.com.mk ќе го запознаам со деталите.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
И јас сакам да одам ама колку сум трапав ќеви ја скршам опремата од миљон евра, башка гласен човек сум јас. ahahaha

Отсутен Ogi88

• Редовен
  • Пораки: 1148
Веќе со друштво сме договорени посебно да одиме на истото место, ама повеќето се гласни луѓе така ќе има добра забава :)
поздрав

Отсутен maci

• Редовен
  • Пораки: 1319
дали метеорскиот дожд може да го набљудуваме од дома? и дали ни е потребна некаква опрема?
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Ја би дошол искрено, ама јас сакам да пијам, викам, се смеам, прдам, заебавам, сликам, светам..така да може да ви ги уплашам метеорите и од дожд да преминат во снег па после шо праиме?
Затоа НЕ идам!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Веќе со друштво сме договорени посебно да одиме на истото место, ама повеќето се гласни луѓе така ќе има добра забава :)
поздрав
Уф тоа би било проблем. Оги другар ко бог те молам пренеси му на твоето друштво тоа што препорачав во првиот мој пост. Светење со светла, фарови и останато ќе го уништи целиот проект на кој работиме.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Ја би дошол искрено, ама јас сакам да пијам, викам, се смеам, прдам, заебавам, сликам, светам..така да може да ви ги уплашам метеорите и од дожд да преминат во снег па после шо праиме?
Затоа НЕ идам!
После фаланга ќе те брка со мачета до Скопје.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
дали метеорскиот дожд може да го набљудуваме од дома? и дали ни е потребна некаква опрема?
Теоретски може ама практично нема да видиш ништо од Скопје. Премногу е светло.
Никаква опрема не е потребна за да се набљудува освен креветче или столче, освен ако не уживаш во вкочанување на врат

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
поздрав
Уф тоа би било проблем. Оги другар ко бог те молам пренеси му на твоето друштво тоа што препорачав во првиот мој пост. Светење со светла, фарови и останато ќе го уништи целиот проект на кој работиме.

Не знам шо Ѓавол те натера да кажеш овде за собирот....! ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Па гледаш веќе било договорено. У пизду материну и тоа место го научија луѓево. Бегаме од народ по целава Македонија

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Па гледаш веќе било договорено. У пизду материну и тоа место го научија луѓево. Бегаме од народ по целава Македонија

Pa vas kako izvidnica ve prakaat da najdete dobro mesto pa posle go prezemaat. :D

Немате ли некој поголемичок од тоа научниците па да даете по некој заушка на тоа галамџиите?

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
;D ;D ;D

Ќе лежиме и ќе гледаме во звездите

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Немате ли некој поголемичок од тоа научниците па да даете по некој заушка на тоа галамџиите?
Абе галама не пречи. Пречат сијалици и фарови.

Отсутен ViksaSk

• Редовен
  • Пораки: 1225
Каде се наога ова Рудине?