Baraj go na fb vulkanizer slonce, vo shkup on mi balansirase na mp3-kata
https://www.facebook.com/vulkanizer.slonce?mibextid=ZbWKwL
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Слонче недостапен, не се јавува никако.
Мислам дека на времето во мотојове правеа
Мото Јове се фокусрале само на продажба.
Дечки, препорака за вулканизер за промена и балансирање на гуми на скутер? Во Велес или не балансираат, или немаат мајстор да ги извади тркалата од моторот или ни едно ни друго
Секако ќе одам по гуми за Скопје па наеднаш и да ги сменам. Иронично, никој што продава гуми не нуди услуга и промена :Ѕ
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Јави се кај момците од вулканизер Смилевски и прашај. Кога менував летни/зимски на колата имаше човек со моторче и монтираа гуми. Дали тоа го нудат за сите или само правеа услуга на пријател не знам.
Sent from my...
Исто така не успеав да ги добијам.
Џани има грешен број од некоја кутра тетка Драгица, си направивме муабет со жената, цело време за мотори ја барале, па поднесов барање за промена на контакт бројот на Гугл Мапс
Некои Хеми мотор и не се сеќавам каде, добив одговор со цена од 2.000 денари без балансирање и коментар, другар ние на брзински не балансираме, не па на Беверли. Фала многу, пријатно
За крај, се јавив во пнеуматик, коректни дечките, 2.100 промена на 2те гуми со балансирање. Па ќе запалам моторот, ќе застанам до Скај мото по Пирели гуми и правец Пнеуматик аеродром
Sent from my SM-S908E using Tapatalk